Amerika sapık askeri konuşuyor

Amerika sapık askeri konuşuyor

Ortaya çıkan gerçekler ABD'lileri şoka soktu... Deniz piyadesinin evi ceset tarlası çıktı... ABD'nin konuştuğu sapık asker, kadınları içirip boğmuş.

ABD'nin Ohio eyaleti Cleveland kentindeki bir ev, 1953'te İngiltere'de ortaya çıkan eski savaş gazisi askerin cinayetlerini hatırlatıyor.

Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın ajanlarının ortaya çıkardığına göre, Cleveland'daki evin sahibi eski deniz piyadesi Anthony Sowell'ın (50) 2 gün önce belirlendiği gibi 6 kadını değil, 11 zenci kadını tuzağına düşürerek öldürdüğü belirlendi.

İÇKİYLE KANDIRIP BOĞDU

Kadınların cesetleri evin bahçesine gömülmüş durumda bulundu. 10 maktulün kimlikleri de belli oldu. Kadınların yalnız ve genellikle umutsuz görünen kişiler oldukları ve içkiyle aldatılarak boğuldukları anlaşıldı.

6 milyon dolar kefalet senedi belirlenen Sowell, Jaqonya'da da görev almış eski bir deniz piyadesi askeri. FBI, emekli ''sapık'' askerin evinde ve bahçesinde röntgen cihazı ve termal arama aygıtıyla turuncu işaretlenmiş yerlerde arama yaptı.

CESETLERİNİ EVİNİN DUVARINA GÖMEN SAPIK

İngiltere'de 1953'te başkent Londra'nın Rillington Caddesi 10 numaralı evde ortaya çıkarılan cinayetler, Cleveland'dakine benziyor. Burada, 1. Dünya Savaşı'nda askerliğinden sonra sonra katıldığı 2. Dünya Savaşı'nda anestezi uzmanı çavuş olarak görev yapan John Reginald Halliday Christie, 8 kadını bayıltarak öldürdü.

1898 doğumlu Christie, 8 kadını aldatarak evinde öldürmüş ve onları evinin duvarlarına gömmüştü. Nekrofil (ölüseven) John Christie'yi İngiliz aktörü ve yönetmeni Richard Attenborough 1971'de oynadı. Filmde büyük İngiliz aktör John Hurt, katil Christie'nin yalan ifadesiyle suçsuz yere idam edilen, Galli delikanlı Timothy Evans'ı oynadı. Anestezi uzmanı katil Christie de 1953'de idam edildi.
 

Etiketler :