Ampute Milli Takımı, Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti

Ampute Milli Takımı, Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Ampute Milli Takımı yöneticileriyle futbolcuları, Diriliş Ertuğrul dizisinin setini ziyaret etti. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Ampute Milli Takımı yöneticileriyle futbolcuları, Diriliş Ertuğrul dizisinin setini ziyaret etti.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, ziyarete Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupaya uzanan Ampute Milli Takımı futbolcuları, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk ve Ampute Milli Takımı As Başkanı Murat Kandazoğlu katıldı.

Yönetmen Metin Günay, dizi oyuncuları ve yapım ekibi, milli takım oyuncularını alkışlarla karşıladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Ampute Milli Takımı'nı sergiledikleri fevkalade mücadeleleriyle Türkiye'ye ve tüm dünyaya, sabır, çok çalışma, azim ve karındaşlık gibi milli hasletlerin yanı sıra milli ruh örneğinin ne demek olduğunu gösterdiklerini belirterek, futbolcuları ve yetkilileri başarılarından dolayı kutladı.

- "Diriliş Ruhunu Ateşledik"

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk de Ampute Milli Takımı futbolcularının Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları ve ekibiyle bir araya gelmeyi çok istedikleri için seti ziyaret ettiklerini ifade ederek, başarılarını dizinin ekibiyle kutladıklarını kaydetti.

Ampute Milli Takımı As Başkanı Murat Kandazoğlu ise Ampute Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olarak Türk milletinin diriliş ruhunu bir kez daha ateşlediğine işaret etti.

Ziyaret sırasında yapım firması yetkilileri, Ampute Milli Takımı futbolcu ve yöneticilerine Kayı Bayrağı ile Selçuklu Kartalı işlemeli zihgir yüzüklerini hediye ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.