Amrabat'tan duygusal özür mektubu

Amrabat'tan duygusal özür mektubu

Kayserispor'da sorunlu günler yaşayan Faslı oyuncu Noureddine Amrabat, sarı kırmızı kulübe bir mektup gönderdi. İşte mektup ve detayları..

Kayserispor'un süresiz kadro dışı bırakıp A2 takımına gönderdiği ve ardından da Fas Milli Takımı'na giden Amrabat, sarı kırmızılı külübüne Türkçe ve İngilizce bir mektup göndererek, yeniden Kayserispor formasını giymek istediğini belirtti.

Amrabat'ın Kayserispor'a döneceğini belirttiği yazılı açıklaması, Kayserispor Kulübü internet sitesinden; "kamuoyuna duyurulur'' başlığıyla şöyle yayınlandı:

''Değerli Kayserispor camiası ve taraftarı, son aylarda yaşadığım transfer sürecinde, sizleri arkadaşlarımı ve kulübümüzü fazlasıyla üzdüğümü biliyorum. Yaşanan her şeyden dolayı üzgün olduğumu, hiç istemediğim davranışlar sergilediğimin farkındayım. Bu nedenle, başta futbolcu arkadaşlarım olmak üzere herkesten özür dilerim. Tekrar fırsat verilmesi halinde oynayacağım futbolla, üzdüğüm herkesi mutlu edeceğime söz verir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.''

Özür dileyen futbolcu ardından genel menajer Süleyman hurma ve teknik direktör Şota ile görüştü. Faslı futbolcunun özrü, teknik kadro tarafından kabul edilince Amrabat, Pazar günü oynanacak olan G.Birlği maçının 18 kişilik kadrosuna alındı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.