İstanbul'a Kar Geri Döndü

İstanbul'a Kar Geri Döndü

Kar yağışının sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam etmesi bekleniyor

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı. Kentin yüksek bölgelerinde yağan kar, diğer bölgelerde yağmurla karışık şekilde etkili oluyor.

ETKİSİNİ ARTIRACAK
Son yılların en soğuk kışını geçiren İstanbul'da, birkaç günlük aradan sonra hava sıcaklığı yeniden düştü. Son birkaç günü yağmurlu geçiren şehirde gece yarısından itibaren kar yağışı tekrar başladı. Taksim Meydanı'ndaki vatandaşlar, yağan şiddetli kar nedeniyle yürümekte zorlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler trafikte aksama yaşanmaması için şehrin önemli bölgelerinde önlem aldı. Öte yandan kar yağışının sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam etmesi bekleniyor.

ASIL KAR CUMA GÜNÜ
İstanbul'a asıl kar yağışı perşembe akşamı gelecek. Kar yağışı ve aşırı soğuk hava, cuma ve cumartesi günü aralıklarla yoğun bir şekilde devam edecek.

Daha çok Anadolu Yakası ve Boğaz'ı etkileyecek kar yağışı, pazar günü hafifleyecek.

EGEDE YAĞMUR VAR
Ege Bölgesi'nin iç kesimlerinde kar, kıyı kesimlerinde ise sağanak şeklinde yağış bekleniyor. Perşembe günü yağışlar yagmur şeklinde devam edtmesi bekleniyor, Cuma ise kar yağışlı daha fazla gölgede etkili olacak.

AKDENİZ SAĞNAK YAĞIŞLI
Akdeniz bölgesinin tamamı sağanak yağıişlı. Perşembe günü yağışlar kesilecek fakat cuma tekrar sağanak yağış geliyor. Bölgenin doğusunda yağışların daha şidddetli olması bekleniyor. Su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerekiyor!

İÇANADOLU KARA TESLİM
İç Anadolu'nun büyük bölümü kar yağışının etkisi altında. Yağış Perşembe, Cuma da devam edecek ve sıcaklıkların sıfır ve sıfırın altında olması bekleiyor.

Karadeniz'in batısında, Bolu dolayları kar yağışlı. Doğu Karadeniz'de de yüksek kesimlerde kar yağışı devam ediyor. Perşembe, Cuma da kar yağışı etkisini sürdürmeye devam etmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu'nun büyük kısmı kar yağışlı. Perşembe ve Cuma günüde yağışların sürmesi bekleniyor. Özellikle Cuma günü Malatya, Elazığ çevrelerinde yağış ağır bir tipi şeklinde olabilir.

Güneydoğu bölgesinde sağnak yağış bekleniyor. Yağış Cuma günü şiddetini hem arttıracak hem de sıcaklıklar düşecek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.