Anadolujet İsveç semalarında

Anadolujet İsveç semalarında

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet' in Stockholm - İstanbul seferleri başladı.

ATİLA ALTUNTAŞ/STOCKHOLM

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolujet, 2 Haziran 2010 tarihinden itibaren İsveç'in başkenti Stockholm’den Türkiye’ye doğrudan uçuşlar başladı.
Rotalarının, Ucuz ve Kaliteli uçuş olduğunu belirten Anadolujet, 2008 yılında 5 uçak ile 20 noktaya uçuş sağlıyor. 2010 yılı yaz tarifesinde 16 uçaklık filosu ve 40 noktaya ulaşırken yeni hatların müjdesini veriyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Anadolujet ile 2 Haziran 2010’da saat 23.55’te Stockholm’e, Stockholm Arlanda Havalarından da 3 Haziran’da 2010’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına ilk uçuşunu gerçekleştirildi.
 

İlk uçuş sebebiyle Stockholm Arlanda Hava limanında basına bir kokteyl verildi. Kokteyle basın mensuplarının dışında, İsveç Stockholm büyükelçiliğinden, 2. Müsteşar Cengiz K. Fırat, İsveç Gençlik Federasyonu başkanı Alev Akbaş EUROTÜRK dergisi yayın yönetmeni Aysel Akbaş ve Anadolujet yetkilileri katıldı.

Stockholm’den ilk seferinde 87 yolcusuyla yapan Anadolujet, çalışanlar tarafından uçuş öncesi bekleme salonunda bekleyen yolculara çeşitli hediyeler verilirken yiyecek-içecek ikramında bulunuldu.

THY’nin alt kuruluşu olan Anadolujet’în uçuşlara başlamasıyla İsveç’te ki havacılım sektörüne ayrı bir hava kattığını belirten THY Stockholm Müdürü Bilal Tezcan, ‘Anadolu iş jet modeli, ücret hassasiyeti olan düşük gelirli etnik pazarımız için geliştirilmiş, THY’ni lüks olarak algılayan insanımız için güzel bir alternatiftir.

Yolcu Patronumuzdur parolası ile yola çıktıklarını belirten Tezcan, ‘’Yolcuyu merkeze alan, hizmet bazında yolcu gözüyle bakan ve hassasiyetleri değerlendirilen ve yolcunu beklentisi doğrultusunda minimum ücret ve maksimum fayda sağlayarak daha fazla hizmet etmeye gayret ediyoruz’’dedi.


 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :