ANAOKULU ÇOCUK TİYATROSU

ANAOKULU ÇOCUK TİYATROSU

Vilayetler Birliği Gediz Çivi Anaokulu Okul Müdürü, Fatma Çetin Kabadayı öncülüğü ile kurulan tiyatro ekibi gruba yeni eklenen oyuncuları ile yeni yılında, yeni oyunları ile anaokulu sahnesinde öğrenci, öğretmen ve protokol tarafından keyifle izlendi.

 

İlçe Kaymakamı Sayın Fatma TURHAN KESER, Belediye Başkanı Sayın Yusuf CENGİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YÜCEL, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen gösterim birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.

28-02-2020

Oyun çocuklara pazarcılık mesleğini tanıtmanın yanı sıra, taze sebze ve meyve yemenin önemi, yardımlaşma, küçüklere sevgi, büyüklere saygı konularında da mesaj veriyor. Oyun kadrosunda okul öncesi öğretmenleri yanısıra, destek amaçlı eğitime gönül veren kişilerin bulunması da dikkat çekiyor. Çocuklara gitarıyla eşlik edecek olan veli ALİ KARAKAYA'ya ve müzikleriyle destek olan Murat ÇETİN'e de teşekkür eden Kabadayı, "Bu işler birlik beraberlik, sabır ve gönüllüğe dayalı. Emeği geçen herkese miniklerimiz adına teşekkür ederim." dedi.

Tiyatro için emek harcayanların isimleri şu şekilde;

28-02-2020

      OYUNCULAR

žSERHAT DOĞAN, žFATMA KARAÇAL, žAYÇA NİLAY AYDIN, žFATMA ÇETİN KABADAYI, žMEHMET EMİN KEKLİK, žNEVRİYE ÇETİN, žSEDAT ASLANYILMAZ, žMİZGİN AYAN, žMUSTAFA YILDIZ, žELİF UÇAR, žCANSU GÜNDÜZ, žSİNEM KARAHAN žPalyaço: DUYGU KARAKAYA žGitar:  ALİ KARAKAYA  Org: MURAT ÇETİN žSunum: EBRU IŞIK 

28-02-2020

 

28-02-2020

28-02-2020

28-02-2020

28-02-2020

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.