ANAP'lı eski vekil Adnan Yıldız'a silahlı saldırı

ANAP'lı eski vekil Adnan Yıldız'a silahlı saldırı

İstanbul Bakırköy'de ANAP eski Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, Kartaltepe mahallesi Boztepe sokakta bulunan evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

 

EŞİ VE KIZI ÖLDÜ

Saldırıda Yıldız'ın eşi ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlardan biri de araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Anavatan Partisi'nden 18. dönem İstanbul milletvekili olan Adnan Yıldız, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Saldırıyı duyarak olay yerine gelen Adnan Yıldız'ın bazı yakınları fenalık geçirdi. Bu kişilere, evin önünde bekletilen ambulanslarda müdahale edildi. Yıldız'ın, Bakırköy'de döviz bürosu bulunduğu ve olayın gasp amaçlı gerçekleşmiş olabileceği kaydedildi.

Olaydan sonra kaçan motosikletli diğer saldırganın yakalanması için bölgede çalışma başlatıldığı bildirildi. Öte yandan, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da olay yerine gelerek, saldırıyla ilgili bilgi aldı.

ADNAN YILDIZ KİMDİR?

Adnan Yıldız, 17. ve 18. Dönem Milletvekili olarak Meclis’te görev almıştı. Eski Anavatan Partisi Milletvekili Yıldız, suç örgütü lideri Nuri Ergin’in kendisinden zorla 100 bin dolar istediği iddialarıyla gündeme gelmişti. Yıldız, bir dönem Zeytinburnu Spor Kulübü başkanlığı yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.