Melih Gökçek’ten çarpıcı iddia

Melih Gökçek’ten çarpıcı iddia

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten şaşırtan iddia.

Kral FM'de yayınlanan ‘Mehmet'in Gezegeni’ programına konuk olan Gökçek, yerel seçimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmezse ne yapacağını da açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde CHP'nin Ankara adayı ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Gökçek, "Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına son kişi maalesef Sayın Sarıgül" diye konuştu.

Melih GökçekCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Mustafa Sarıgül'e teklif götürdüğünü ancak Sarıgül'ün teklifi kabul etmediğini söyledi.

Gökçek, “Kılıçdaroğlu, Sarıgül’e teklifte bulundu, o da kabul etmedi. O İstanbul’u istiyor, Kılıçdaroğlu Ankara’yı teklif ediyor” dedi.

CHP'nin İstanbul adaylığı konusunda Gürsel Tekin'in daha şanslı olduğu ileri süren Gökçek, kendi adaylığına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Gökçek, aday gösterilmezse üzüleceğini ve emekli olacağını söyledi.

Emeklilik dönemi için medyayı işaret eden Gökçek, “Üzülürüm, üzülürüm... Emekli oluruz ne yapalım. Programcı mı olurum yoksa bir televizyonda yöneticimi olurum bilmiyorum ama iyi yaparım o işi, ona inanıyorum. İkisi de olurum hem yönetirim hem program yaparım...” şeklinde konuştu.

YAZETE

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.