Ankara Üniversitesi'nde neler oluyor?

Ankara Üniversitesi'nde neler oluyor?

Ankara Üniversitesi bu yıl alacağı formasyon öğrencilerine ilişkin başvuru sonucunu hala açıklamaması dikkat çekiyor...

Ankara Üniversitesi bu yıl formasyon eğitimi için alacağı 500 öğrencinin başvurusu sonrası beklenen sonuçları bir türlü açıklamadı. Sonuçların Ramazan Bayramı'ndan önce açıklanması beklenen başvurulardan sonra günler geçmesine rağmen Üniversiteden hala bir ses yok...

ÖĞRENCİLER SONUÇLARDAN SÜPHELENİYOR

23 Ağustos 2010 günü yapılan duyuru sonrası başvurular 6 Eylül gününe kadar elle ya da posta yolu ile yapıldı. Ramazan Bayramı'ndan bir gün önce yani 8 Eylül günü sonuçların açıklanacağı duyurulmuşkun, üzerinden 12 gün geçmesine rağmen hala sonuçların açıklanmaması ise dikkat çekiyor. 500 formasyon öğrencinini alınacağı duyurulan programlara ilişkin binlerce işsiz üniversite mezunu bir umut ile formasyon başvurusu yaptı. Ancak günler geçmesine rağmen sonuçların hala açıklanmaması öğrencilerin kafalarında soru işaretlerine neden oluyor?

TELEFONLAR SÜREKLİ MEŞGUL

Ankara Üniversitesi'nin Beşevler Kampüsü'nde yapılan başvurular sonrası hiç bir yetkiliden açıklama gelmedi. Binlerce öğrenci üniversitenin başvurularının yapıldığı bölümün telefonları olan 0312 215 90 01 numaralı telefonları günlerdir aramasına rağmen bir türlü kuruma bile ulaşamıyor. Her seferinde meşgul olan telefon numaraları yüzünden binlerce öğrenci bu konuda haber alamıyor. Üniversitenin rektörlüğün telefonları bile bu konuda cevap vermiyor. Kimsenin sağlıklı bir bilgi alamadığı sonuçların ise ne zaman açıklanacaığı ise hala bekleniyor.

universitehaber.com

Etiketler :