Ankara'da kar yağışı facia getirdi: 5 ölü

Ankara'da kar yağışı facia getirdi: 5 ölü

Başkent'te kar yağışının da etkisiyle kayganlaşan zeminde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 24.00 sıralarında Konya Yolu Çiftlik Kavşağı girişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 BF 2116 plakalı Opel marka otomobil, Gölbaşı'ndan merkez istikametine giderken kontrolden çıktı.

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, karşı yöne geçerek, sürücüsü belirlenemeyen 06 M 7194 plakalı Pejo marka otomobille çarpıştı. Kaza sonucu Opel marka araçta bulunan ve sürücü olduğu öğrenilen bir kişi otomobilden savrularak yola fırladı.

Bu sırada aynı istikametten gelen 06 BL 9548 plakalı Transit aracın altında kalan sürücü olay yerinde can verdi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen Pejo marka otomobilde bulunan 5 kişi'den üçünün hayatını kaybettiği belirlendi.

Otomobilde bulunan 2 yaralı ise itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Karşı şeride geçerek, kazaya neden olan otomobildeki 1 kişi de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde bulunan bir yaralı ise uzun süre olanları şaşkınlıkla izledi. Yaralı daha sonra polis ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirildi.

Feci kazada yaralanan kazazedelerden 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazanın ardından büyük kargaşa yaşanan Konya Yolu trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor. Kazada ölen ve yaralanan vatandaşların kimliklerini belirleme çalışmaları sürüyor.

Etiketler :