Ankaralı Böyle Haykırdı

Ankaralı Böyle Haykırdı

Peygamber Efendimize yapılan hakaretlerle ilgili Hacı Bayramı Veli Camii önünde cuma namazı çıkışında protesto düzenlendi.


Ankara Hacı Bayram’da Cuma namazı çıkışı Köklü Değişim Dergisi ve Çağrı Der tarafından ‘Peygamberimiz Onurumuzdur’ konulu bir protesto gösterisi düzenlendi.
 
Fransa’da yayınlanan Hz. Peygambere yönelik hakaret içerikli karikatürler ve sonrasında Türkiye’de yaşananlar ilişkin gerçekleştirilen protestoda, ‘Hz. Peygamber Onurumuzdur’, ‘Rasule uzanan eller kırılsın’ pankartları dikkat çekti.
 
RASULUNE HAKARET EDENLERİ KAHREYLE
 
‘Rasule hakaret ümmete hakarettir’, ‘annem babam sana feda olsun ya Rasulullah’ pankartlarının dikkat çektiği alanda Köklü Değişim Dergisi adına konuşan ilahiyatçı yazar Abdullah İmamoğlu Peygambere hakarete karşı kunut gerçekleştirdi. Allah’tan Müslümanları kafirlerin her türlü hakaret ve aşağılamasından kurtaracak bir nusret ve zafer isteyen İmamoğlu, “Kutlu Rasulune hakaret eden Batılıları Sana havale ediyoruz. Onları kahhar isminle kahreyle. Rasulune sahip çıkmayan yöneticileri de sana havale ediyoruz. Rasulune saldırma cesareti bulan kafirlerden hesap soracak İkinci Raşidi Hilafet’i bu ümmete nasip eyle” şeklinde konuştu.
dsc_0230.jpg
 
DEMOKRASİ; RASULE HAKARETİ GÜLER YÜZLE KARŞILAMANIN DİĞER ADIDIR
 
Çağrı Der adına söz alan Bilal Ertem ise kapitalist ideolojinin başı Batı’nın cürümlerini gizlemek için karikatür oyununu oynadığını belirterek şunları kaydetti: “Bize dayatılan demokrasi; Rasule hakareti güler yüzle karşılamanın diğer adıdır. Ey İslam Ümmeti bu zilleti kabul edecek misiniz? Ahlaksız Batı Rasulullah’a yönelik hakaret içeren karikatürlere özgürlük olarak bakıp rıza göstermemizi istiyor. Buna rıza gösterecek misiniz? İslam Ümmeti buna rıza göstermedi. Fakat yöneticiler gösterdi.”
 
FRANSA TERÖRÜ İÇİN NEDEN YÜRÜMEDİNİZ?
 
Konuşması tekbirlerle kesilen Ertem, Paris’te yürüyen yöneticilere hitaben, “Fransa Mali’de erkekleri aşağılayıp, kadınlara tecavüz ederken neredeydiniz? Fransa’nın terörüne karşı kol kola neden yürümediniz? ABD, İngiltere İslam beldelerinde terör estirirken neredeydiniz? Çeçenistan, Myanmar’da yaşananlar için neden yürümediniz? şeklinde konuştu.
 
TODAY’S ZAMAN-CUMHURİYET GAZETESİ İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR
 
Bu topraklarda Fransızlar gibi düşünüp yaşayanlar olduğunu belirten Ertem, “İşte, bizde Charlie’yiz pankartı açan Today’s Zaman ve aşağılık karikatürleri yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi bunlardandır. Siz bu topraklardan beslenip Müslümanların kutsallarına hakaret ediyorsunuz. Bir gün demokrasi putunuz yok olacak ve siz altında kalacaksınız.” dedi.
 
HZ. PEYGAMBER ONURUMUZDUR ŞEKLİNDE HAYKIRALIM
 
Artık İslam Ümmeti’nin ayağa kalkmakta olduğunu ifade eden Ertem sözlerine şöyle son verdi: “Küfür nasıl tek millet oluyorsa bizde tek yumruk olup Hz. Peygamber onurumuzdur şeklinde haykıralım.”
Konuşmaların ardından Peygamberimiz Onurumuzdur pankartlı grup olaysız dağıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.