Cinnet geçiren baba dehşet saçtı

Cinnet geçiren baba dehşet saçtı

43 yaşındaki Mustafa Demirkan, iki çocuğunu ve karısını pompalı tüfekle yataklarında öldürdükten sonra intihar etti

ANTALYA Manavgat Sanayi Sitesi’nde, tornacı dükkânı olan 43 yaşındaki Mustafa Demirkan’ın, dün sabah işyerini açmadığını gören yakınları, önce telefonla aradı, Demirkan’ın telefona cevap vermemesi üzerine de oturduğu eve gitti. Kapı açılmayınca, 2’nci kattaki eve balkondan giren yakınları, koridorda Mustafa Demirkan’ın cesediyle karşılaştı. Yatak odasında Mustafa Demirkan’ın eşi Ayşegül Demirkan’ın cesedini bulan yakınları, çiftin çocukları 8 yaşındaki İrem ile 12 yaşındaki Hüseyin’i de kanlar içinde yataklarında buldu.

İNTİHAR MEKTUBU ÇIKTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, evdeki 4 kişinin de öldüğünü tespit etti. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, cesetler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Yapılan incelemede, eşi ve iki çocuğunu öldürüp intihar eden Mustafa Demirkan’ın cebinden çıkan notta, “Biz Allah’a gidiyoruz” yazdığı iddia edildi. Polis, intihar mektubunun içeriğine ilişkin bir açıklama yapmadı. Demirkan’ın arkadaşları maddi durumunun iyi olduğunu ve hiçbir sıkıntısı olmadığını söyledi.

DERSLERİ ÇOK İYİMİŞ

Hüseyin ve İrem Demirkan’ın, Manavgat 75. Yıl İlköğretim Okulu’nda okudukları öğrenilirken, Hüseyin Demirkan’ın öğretmeni Mehmet Demir, Hüseyin’in zeki ve çok çalışkan bir öğrenci olduğunu söyledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.