Antalya Mersin'de sürpriz yaşadı

Antalya Mersin'de sürpriz yaşadı

Süper Lig'in 31. haftasında ligden düşmesi kesinleşen Mersin idmanyurdu, Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Süper Lig'in 31. haftasında Mersin İdmanyurdu, Medical Park Antalyaspor'u konuk etti. Ligden düşmesi geçtiğimiz hafta kesinleşen Mersin İdmanyurdu taraftarı önünde Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ev sahibi ekibin golüni 51. dakikada Milan Stepanov kaydetti. MP Antalyaspor'a beraberliği getiren gol 78. dakikada Murat'tan geldi. Bu sonucun ardından Mersin İdmanyurdu puanını 22'ye, MP Antalyaspor da puanını 41'e yükseltti.

Karşılaşmanın ilk yarısında düşük bir tempo hakimdi. İlk yarıyı her iki ekip de karşılıklı ataklar halinde geçirdiler ve 45 dakika sonunda skoru değiştirecek gol gelmedi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Mücadelenin ikinci yarısının başlarında 51. dakikada Mersin İdmanyurdu aradığı golü buldu. Sol kanattan gelişen Mersin atağında ceza sahası içerisine açılan ortada Burhan arka direkte kafasıyla topu altı pasa doğru çevirdi. Kale ağzında ayağıyla topa dokunan Milan Stepanov takımını 1-0 öne geçiren golü 51. dakikada kaydetti.

ORKUN'UN BÜYÜK HATASI VE ANTALYA'NIN BERABERLİK GOLÜ

1-0'dan sonra Medical Park Antalyaspor beraberlik arayışlarını arttırdı. Karşılaşmanın 74. dakikasında kullanılan kornerde Emre'nin kafasıyla konuk ekip beraberliğe çok yaklaştı ancak top Emre'nin kafasında direğin az farkla üzerinden auta gitti.

Atakları sıklaşan konuk ekip 78. dakikada Mersin file bekçisi Orkun'un büyük hatası sonrasında beraberlik golünü buldu. Sol kanattan kullanılan kornerde savunma topu ön direkte karşıladı. Ceza sahası önünde topla buluşan Murat bekletmeden şutunu çıkardı. Savunmanın müdahale edeceğini düşünen Orkun üzerine gelen topta çok basit bir hata yaptı ve Orkun'un dizlerinden seken top ağlara gitti. Antalyaspor 78. dakikada Murat'ın attığı golle beraberliği yakalamış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

12. dakikada Burhan'ın sağ kanattan ceza sahasına kestiği top, Ben Yahia'ya geldi. Bu futbolcunun ortasında ceza sahasında meşin yuvarlakla buluşan Ivan'ın şutunda meşin yuvarlağı defans uzaklaştırdı.
33. dakikada konuk takımın kazandığı serbest vuruşu Melih kullandı. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak, üsten auta çıktı.
34. dakikada Antalya ekibinin geliştirdiği atakta ceza sahası dışında topla buluşan Diarra'nın şutunda meşin yuvarlak, kaleci Orkun'da kaldı.
45. dakikada gelişen Mersin İdman Yurdu atağında ceza sahasında topla buluşan Ben Yahia'nın şutunda top, kaleci Polat'ta kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI BİRAZDAN...)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.