Antalyaspor-Kayserispor maçının ardından

Antalyaspor-Kayserispor maçının ardından

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan:- "1,5 puan ortalamasıyla devam edip ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

ANTALYA (AA) - Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, ligi en iyi yerde bitirmek için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Atan, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, deplasmanda iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getirdi.

Karşılaşmada yakaladıkları gol şanslarını değerlendiremediklerini belirten Atan, forma şansı verdiği genç oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutladı.

Ligin dördüncü haftasında 6 puana ulaştıklarını anımsatan Atan, "İlk yarı çok iyi oyun oynadık. İkinci yarı da çok iyi mücadele edebildik. Rakibimize çok fazla net pozisyon vermedik. Mücadeleyi beraberlikle bitirdik. 1,5 puan ortalamasıyla devam edip ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Savaşmaya devam ediyoruz. Kolay pes etmeyeceğiz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.