Antalyaspor'da Eto'o kadro dışı bırakılı

Antalyaspor'da Eto'o kadro dışı bırakılı

Antalyaspor'un kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, daha önce paylaştığı mesajın kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ile ilgili olmadığını belirtti.

ANTALYA (AA) - Antalyaspor'un kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, daha önce paylaştığı mesajın kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ile ilgili olmadığını belirtti.

Eto'o, açıklamasında sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla ilgili konuyu netleştirmek istediğini ifade etti.

"Yayınlamış olduğum mesaj hiçbir şekilde kardeşim ve başkanım Ali Şafak ile ilgili değildir." diyen Eto'o, açıklamasında şunları kaydetti:

"Eğer bu ülkede, bu ülkedeki taraftarlar yıllar önce İspanya'da yaşadığım bir problem ile ilgili beni tüm yüreklilikleriyle destekledilerse, bu tarz bir konuyu bu ülkenin insanını kastederek gündeme getirmem mümkün değildir. Mesajım yıllardır bana nedensiz yere yıkıcı eleştiriler yapan, o eleştirdikçe de kupalar kazandığım kendini bilmez bir kişiye idi. Sana tekrar söylüyorum; Antalyaspor'un ilk 4 maçını kullanarak, 'birilerini' satın alarak beni eleştirmeye devam etme. Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, idari kadrom ve başkanım Ali Şafak önderliğinde, bu sene için koymuş olduğumuz hedeflerimizi başaracağız. Şunu bilmelisin ki ben korkak değilim. Bana her saldırdığında, cevabımı vereceğim. Irkıma yapmış olduğun çirkin saldırıya gelince; tekrar söylüyorum, 18 yıldır bu işin içindeyim. Geldiğim yer belli, en iyisini yapmak için hala savaşıyorum."

 

- Yönetim kadro dışı bırakmıştı

Antalyaspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Eto'o'ya ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımın, yönetim kurulu toplantısında gündeme alındığı belirtilmişti.

Yönetim kurulunun, yıldız futbolcudan konu hakkında savunma alacağının kaydedildiği açıklamada, "Bu savunmanın yönetim kurulumuzca değerlendirilmesi ve yeni bir karar verilmesine kadar da futbolcumuzun takımdan ayrı olarak kendisine verilen antrenman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürmesine karar vermiştir." ifadeleri kullanılmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.