Atiker Konyaspor'da yeni sezon mesaisi başlıyor

Atiker Konyaspor'da yeni sezon mesaisi başlıyor

- Yeşil-beyazlı takım, yarın toplanarak 2018-2019 futbol sezonu için ilk antrenmanını yapacak- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: "Yeni sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde değerlendirmek ve belirlenen hedef doğrultusunda lige iyi bir başla

 

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, 2018-2019 futbol sezonunun hazırlıklarına yarın başlayacak.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Atiker Konyaspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın, Kayacık Tesisleri'nde futbolcularla bir araya geldiği belirtildi.

Yeni sezon çalışma ve kamp programlarıyla ilgili oyunculara bilgi veren Çalımbay, en büyük temennisinin sakatlıkların olmadığı, kazasız ve belasız bir dönem geçirmek olduğunu kaydetti.

Yeni sezonda farklı bir heyecan olacağını belirten Çalımbay, "Yeni sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde değerlendirmek ve belirlenen hedef doğrultusunda lige iyi bir başlangıç yaparak devamını getirmek istiyoruz. Bu konuda size ve kalitenize güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı ekibin, sezonun ilk antrenmanını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yarın saat 18.00'de Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştireceği aktarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.