APPLE WATCH TANITILDI

APPLE WATCH TANITILDI

Apple Watch Berlin'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı

Teknoloji devi Apple giyilebilir teknolojiler alanına dev bir adım attı. Daha önce çoğu özelliği kamuoyuyla paylaşılan Apple Watch'un son hali görücüye çıktı. Geçtiğimiz yıl eylül ayında iPhone 6 modelleriyle beraber ön gösterimi yapılan Apple Watch, 6 aylık bir geliştirme sürecinin ardından San Francisco'da gerçekleştirilen tanıtımla tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Apple Watch'u tanıtmak için sahneye çıkan Apple CEO'su Tim Cook, Çin'de açılan Apple Store hakkında bilgiler verdi ve 120 milyonun üzerinde kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Cook, Çin'de 40 mağaza açmayı hedeflediklerini açıkladı.

Apple Watch klasik ve uzay siyahı renk seçenekleri ile geliyor. Gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri de bulunuyor. Tim Cook, iPhone'a gelen çağrıyı Apple Watch ile cevaplanabildiğini söyledi. Mesajlar da aynı şekilde cevaplanabilecek. Apple Watch'da mikrofon ve hoparlör bulunuyor.

Apple Watch'dan Apple Watch'a iletişim kurulabilecek. 

Macbook'un klavyesi yenilendi, tuş büyüklüğü %17 artıyor. Ağırlığı sadece 900 gram. Ekran boyutu 12 vinç olacak Macbook'un inceliği Macbook Air'den bile ince. Yeni Macbook 1 Gün pil ömrü sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.