'Aptal dediğiniz halk sizi mat ediyor!'

'Aptal dediğiniz halk sizi mat ediyor!'

Seçmene yönelik nefret söylemlerine tepki gösteren Melik Altınok, "Aptal dediğiniz halk sizi her seçimde mat ediyor" dedi.

HABER10

Günün öne çıkan başlıklarının masaya yatırıldığı Günün Manşeti'nde bugün 24 Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve Türkiye Gazetesi yazarı Melih Altınok, yerel seçimlerden sonra muhalefetin ve paralel yapının tutmayan planlarına ilişkin önemli tespitlerde bulunurken, bazı yazar ve gazetecilerin seçmene yönelik nefret tweetlerini sert bir dille eleştirdiler.

HALK SİZİ MAT EDİYOR!

Erzurum'un Karayazı ilçesi Göksu bölgesindeki köylere asker eşliğinde giden AKP'lilerin köylülerden oy istediği iddialarını sert bir dille eleştiren Melih Altınok, ileri sürülen iddiaları sandığa saygısızlık olarak değerlendirerek, 'Aptal dediğiniz halk sizi her seçimde mat ediyor" dedi.

BU BİR FAŞİZMDİR!

Ayşe Arman'ın seçmeni aşağılayan tweetlerine de tepki gösteren Melih Altınok, Arman için şunları söyledi:

"Bu bir faşizmdir. Okuma yazma bilmeyenlere neredeyse niye yaşıyorlar diyecekler. Çizgileri çizgi değil. Bu resmen faşizmdir. Pelin Batur, Ayşe Arman gibiler bu yazdıklarından dolayı kaybedenler grubundadırlar ve gün gelecek çocuklarımıza bunları faşizan diye anlatacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.