Arapça'nın Şampiyonları Umre'ye Uçtular!

Arapça'nın Şampiyonları Umre'ye Uçtular!

4. Arapça Yarışmalarında 1.lik ödülüne layık görülen dokuz öğrenci, dört öğretmen kendilerine takdim edilen Umre ödülü çerçevesinde Suudi Arabistan'a gittiler.

19 Haziran-01 Temmuz tarihleri arasında Mekke ve Medine'de bulunacak olan Arapçanın Şampiyonlarını Sabiha Gökçen Hava limanında Akdemistanbul Dış ilişkiler Koordinatörü ve aileleri yolcu etti.
Satır içi resim 1
Bu yıl dördüncüsü, 17-18 Mayıs tarihleri arasında, Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu A. İHL'nin ev sahipliğinde Konya'da yapılan Arapça Yarışmaları Türkiye finalleri sonucunda umre ödülüne layık görülen Arapça Bilgi, Arapça Şiir Okuma, Arapça Metin Canlandırma (Hitabet-Piyes) ve Arapça Musiki yarışmalarının birincileri ve onları yarışmalara hazırlayan öğretmenleri, Diyanet İşleri başkanlığının Mekke ve Medine'deki ev sahipliği kapsamında umre ibadetlerini gerçekleştirecekler.

Dördüncü Arapça Yarışmalarında birincilik ödülüne layık görülenlerin isimleri ve okulları şöyle: Arapça Bilgi Yarışması dalında; Konya Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL öğrencileri, Muhammed İkbal AKTAŞ,Hüseyin PEKTAŞ,Galip NAVRUZ,Hamza GÜNDÜZ ve Hocaları İsmail ALDEMİR; Arapça Şiir Okuma dalında; İstanbul Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir AİHL öğrencisi Gülbeyaz ÇİÇEK ve öğretmeni Ahmet Zeki YUNUSOĞLU; Metin Canlandırma (Hitabet) dalında Afyonkarahisar Merkez AİHL öğrencisi Cavit HONDİ ve öğretmeni Ayşe Demet AYDOĞAN; Arapça Musıki dalında Ankara Yeni Mahalle Tevfik İleri AİHL öğrencileri Hasan Enes SAĞIROĞLU,Mehmet Emin BAYRAM,Furkan Emre BABAYİĞİT ve öğretmenleri Humeyra Nazlı TAN...

Yarışma Koordinasyon Merkezi olarak, umreye giden öğrenci ve öğretmenlerimize Cenab-ı Allah'tan sağlık ve afiyet içinde bir umre ibadeti ve ziyaret niyaz ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu vesileyle, Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Dairesi yetkililerine ve Yarışmaların her aşamasında bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli büyüklerimize teşekkürü borç biliriz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.