Arda göz yaşlarını tutamadı

Arda göz yaşlarını tutamadı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, hakkında çıkan iddiaları yalanlarken gözyaşlarını tutamadı:

Ameliyat olduğu Almanya'da NTV SPOR spikerlerinden Dilara Gönder'e, sakatlığından milli takım performansına kadar çok önemli açıklamalarda bulunan Arda Turan, kendisi hakkında itham edilenlerden dolayı gözyaşlarına da hakim olamadı.

"Bir adam benim hakkımda seks yaptığı için sakatlanıyor" diye bir cümle sarfediyor ve bir gazete de bunu şerefsizce bir şekilde alıp sevgilimin de fotoğrafını basarak manşetten veriyor" açıklamasını yapan Arda Turan özellikle bu açıklamalar sırasında sinirlerine hakim olamayarak gözyaşlarını tutamadı.

BENİM İNANCIM SONSUZ
Sakatlığından dolayı Almanya'da bıçak altına yatan Arda Turan şu anki durumu hakkında  "Gayet iyiyim. Operasyondan sonra ağrılarım oldu ama iyi durumdayım. Dikişlerim biraz acıyor" yorumunu yaparken yenildiğimiz Almanya ve Azerbaycan maçları hakkında ise "İki maçta da kötü oynadık. Ben de olsaydım çok birşey değişmezdi. Bu kadar karamsar bir tablo çizmemek lazım. Sıkıntılar yaşadığımız doğru ama biz bu başarıyı yakalayacak güçteyiz. Benim inancım sonsuz. Olayları bireyselleştirmemek lazım. Biz bir takımız. Herkesin yerini dolduracak futbolcu vardır" ifadesini kullandı.

"HAMİT, NURİ, HALİL BENİM İÇİN ÖZEL İNSANLAR"
Sistem konusunda eleştirilen Hiddink hakkında "Ben hocanın düşüncesine saygılıyım. Biz bu sistemle de çok başarılar kazandık" diye konuşan genç futbolcu Mesut Özil'in kararına saygı duyduğunu belirterek "Hamit, Nuri, Halil benim için özel insanlar.Onları iyi ki tanımışım. Tercihleri beni mutlu etti. Fakat Mesut Özil'e de saygı duyuyorum" dedi.

ARDA: ŞEREFSİZLİK, AHLAKSIZ DİZ BOYU. ARTIK NEFRET EDİYORUM
Sakatlığı konusunda doktorların gereken açıklamaları yaptığını söyleyen Arda Turan "Herkesin vücut yapısı, iyileşme süreci farklıdır. Ama bizim ülkemizde herkes doktor olmuş, fikirlerini beyan ediyor. Biri çıkmış sakatlığımın seks yüzünden olduğunu söylüyor. Bir gazete de şerefsiz ve ahlaksızlık içinde manşetine koyuyor. Hatta haberin yanına benim kız arkadaşımın fotoğraflarını da basıyor. Biz sustukça onlar üste çıkıyor. 238 maça çıkan Arda'ya bu ülkede saygı yok. Benim bir ailem yok. Onun bir ailesi yok. Nasıl olsa bunları yazanların da ailesi yok. Bu ülkede şerefsizlik ve ahlaksızlık almış başını gidiyor. Artık ben nefret etmeye başladım bu yaşananlardan. Artık sevmiyorum. Şerefsizlik diz boyu" diye konuştu.
Sahalara en yakın zamanda dönüp cevabı oyunuyla vermek istediğini söyleyen Arda Turan röportajı kulübünden izinsiz yaptığını fakat ceza alma uğruna bu röportajı verdiğini de kaydetti.

SERGEN YALÇIN: DAHA FAZLASINI BEN DE YAŞADIM

"Oyuncu olarak dışarıdan seyretmek çok zordur. İçeride olmak çok daha koldydır. Arda'nın bu durumu serzenişi ile ilgili. Bu tip haberlerin çıkması hoş değil ama yıldız oyuncu olduğun zaman bu ülkede tüm özel hayatın gözler önüne seriliyor. Arda basından uzak durması lazım. Arda'nın biraz da geride kalıp sakatlığının düzelmesini beklemesi lazımdı. Magazin basınında ve nomrla medyada bu tip haberlerle maalesef karşılaşılıyor. Bu tür sorunlar yaşamak istemiyorsam fazla göz önünde bulunmayacaksın. Bu tip sorunları ve hatta fazlalarını ben de yaşadım. Bunları da çok kafaya takmamak lazım. Oyuncunun üzerine gitmeyelim"

NTVSpor.net

Etiketler :