Arda'ya Simeone şoku!

Arda'ya Simeone şoku!

İspanya’nın Atletico Madrid takımında, yeni teknik direktör Diego Simeone ile birlikte Arda Turan’ın ilk 11’deki yerinin garanti olmadığı iddia edildi.

İspanya’nın Atletico Madrid takımında, yeni teknik direktör Diego Simeone ile birlikte Arda Turan’ın ilk 11’deki yerinin garanti olmadığı iddia edildi.

İspanyol spor gazetelerinde yer alan haber  yorumlarda, eski teknik direktör Gregorio Manzano’nın gözdesi olan ve sürekli ilk 11’de oynatılan Arda’nın, yeni teknik direktör Simeone’nin kafasındaki planda henüz tam yer almadığı ileri sürüldü.

La Liga’da gelecek cumartesi akşamı deplasmanda Malaga’ya karşı oynayacak Atletico Madrid’de yapılan taktik antrenmanlarda Arda, teknik direktör tercihiyle ikinci takımın 11’inde oynatıldı. Simeone, çarşamba günkü antrenmanda takımı ikiye ayırırken, Arda’nın yerine Juanfran’ı denedi.

El Mundo Deportivo gazetesi, Arda’nın bir hata yaptığını ve kendisinin ilk takımda yer alacağını zannederek antrenman sahasına erken indiğini ve bu yüzden esas 11 olarak düşünülen takımın taktik maçını kenardan izlediğini yazdı.

Arjantinli teknik direktörün düşündüğü 4-1-4-1 sisteminde, ileride tek başına kalacak Falcao ile orta sahadaki Diego’dan takıma liderlik etmesini istediği de belirtiliyor.

Öte yandan, Sevilla’ya gitmesi gündemde olan Jose Antonio Reyes, bir yandan antrenmanlarına devam edip, diğer yandan da kulübü Atletico Madrid ile olan maddi sorunları çözüp en kısa zamanda ayrılmak için görüşmelerini sürdürüyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.