Arınç: Erdoğan Korkusundan Gül'e Oy Verecek CHP Başkanı Var

Arınç: Erdoğan Korkusundan Gül'e Oy Verecek CHP Başkanı Var

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Tayyip Erdoğan korkusundan Abdullah Gül'e oy vermeye hazır bir CHP Genel Başkanı var" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Batman'da katıldığı Ak Parti il toplantısında yerel seçim çalışmaları için partililere seslendi.

"ERDOĞAN KORKUSUNDAN GÜL'E OY VERECEK..."

AK Parti hükümetinin eski iktidarlar gibi olmadığını ve ben bu emaneti milleten aldım sana bırakmam diyen göğsünü siper eden iktidarların geldiğini söyleyen Arınç, 2011 seçimleri sonrasında bir gazetede çıkan karikatürü yorumladı. Haziran 2011 seçimlerinden sonra iki seçmenden birinin oyunu aldıktan sonra bir gazetede güzel bir karikatürün yayınlandığını belirten Arınç "O karikatür on cilt kitap yazmaya bedeldir. Tayyip bey var karşısında da biraz mahcup el pence divan durmuş iki kişi var. Tayyip bey onlara soruyor. Söyleyin ikinizden biri bana oy verdi o hanginizdi. Birisi Bahçeli birisi de Kılıçdaroğlu. Batman'da sokağa çıkan iki kişiden biri oy verdiğine göre bu hesap tutuyordur. O yüzden ikisinden birisi Ak Parti'ye oy verdiyse bu karikatürü çizeni tebrik etmek lazım. Bu karikatürdü ama gerçek oldu. Kılıçdaroğlu bir gün boş bulundu. Televizyonda birisiyle mülakat yapıyordu söz döndü dolaştı Cumhurbaşkanlığı seçimine geldi. Televizyondaki muhabir birden sordu. Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayı olursa oy verir misiniz dedi. Kılıçdaroğlu tabii dedi. Tayyip Erdoğan korkusundan Abdullah Gül'e oy vermeye şimdiden hazır bir CHP genel başkanı var. Bu ne oluyor Abdullah Gül bey bizim kurucumuz ilk başbakanımız şimdi de Cumhurbaşkanımız yani sokaktan geçen herhangi bir insandan değil. Demek ki Kılıçdaroğlu karikatürü çizen adamın kalbini iyi okumuş ben AK Partili de olsa birisine oy verebilirim diyor" ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİMDE GÖZLER BATMAN'DA OLACAK

Batman'ın bölgenin en iyi illerinden biri olduğunu hatırlatan Arınç, "Çok iyi bir aday arkadaşımızla Batman'da seçimlere giriyoruz. İnanın dünyanın şüphesiz Türkiye'nin gözü Batman'da olacak çünkü simge bir ilsiniz, örnek, numune dikkat edilen bir ilsiniz. Burada Ak Parti Belediyesi kazanırsa bunun etkisi Batman'la sınırlı kalmaz bütün Türkiye buna dikkat eder, bütün dünya buna dikkat eder çünkü bunun siyasi ve sosyal sebepleri var. Oy yüzden Bursa'da bir çalışılacaksa burada beş çalışacaksınız, Manisa'da iki çalışılacaksa sizin on çalaşmanız lazım kimse Manisa'ya Bursa'ya bakmaz herkesin gözü buradadır. Burada başta il belediyesi ilçe belediyeleriyle kazanılacak olması Türkiye de sinerji meydana getirir. Batman'da bütün Türkiye'nin dikkat ettiği özellikle çözüm sürecinde ve Türkiye'nin geleceği noktasında Batman'da kazanılacak bir başarı mutlaka bir bereket bir sinerji olacaktır".habeler.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.