Arınç, Sabri Ülker'i böyle anlattı

Arınç, Sabri Ülker'i böyle anlattı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ülker Grubu'nun kurucusu Sabri Ülker'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek Ülker'in dünya markasına giden yolu anlattı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ülker Grubu'nun kurucusu Sabri Ülker'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ''Merhum Sabri Bey başarılı bir iş adamıydı. İmkansızlıklar içerisinden bir dünya markası çıkarmayı başardı'' dedi. 

Arınç, resmi twitter hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en önemli işletmelerinden biri olan Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in Hakkın rahmetine kavuştuğunu üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

''Merhum Sabri Bey girişimci ve başarılı bir işadamı olmanın yanı sıra hayırsever bir kişiliğe de sahipti'' ifadelerini kullanan Başbakan Yardımcısı Arınç, şunları kaydetti:

''Merhum Sabri Bey başarılı bir işadamıydı. İmkansızlıklar içerisinden bir dünya markası çıkarmayı başardı. Onun iş hayatı doğruluk ve alınterinin kutsallığı üzerine kuruluydu. İş yaşamındaki başarısı kadar hayırda da öncüydü. Güzel eserler bırakarak ömrünü tamamladı. Uzun ve bereketli hayatına nice güzellikler sığdırdı. İsmi bize hep güzellikleri çağrıştırdı. Hep hayırlı hizmetleri ile tanıdık. Allah kendisine rahmet etsin. Başta evlatları olmak üzere tüm yakınlarının başı sağolsun.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.