Arınç ve Çiçek’e Burhan Kuzu’dan cevap

Arınç ve Çiçek’e Burhan Kuzu’dan cevap

AK Parti’de Burhan Kuzu’nun atmış olduğu twitlerin yankıları devam ediyor. Kuzu, Bülent Arınç ve Cemil Çiçek'in yaptığı açıklamalara canlı yayında cevap verirken yapılan açıklamalara çok kırıldığını belirtti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "çıt çıt" diyerek eleştirdiği AK Partili Burhan Kuzu, ilk kez televizyona çıktı, içini döktü. Hem Bülent Arınç'a hem de Meclis Başkanı Cemil Çiçek'e kırıldığını söyleyen Kuzu, bu tartışmaların medya önünde yapılmaması gerektiğini ifade etti.

Burhan Kuzu, CNN Türk'te konuştu, fişlemelerle ilgili olarak paylaştığı twitin Akşam gazetesinin haberi olduğunu söyledi. Hem Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın hem de Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in açıklamalarının kendisini kırdığını anlatan Kuzu şöyle konuştu:

"Evet söyledikleri gibi doğru olmamıştır ama benim kırıldığım şurası olmuştur. İkisi de benden büyüktür yaşça ve tecrübelidir. Her ikisinin de tecrübesinden yararlanmak isterim. Yani bunu ikaz olarak hay hay kabul edeyim. Bundan nasibimi de alırım ama kırıldığım taraf bunun basının önünde yapılması.

"SORUN VARSA TELEFON AÇILIR"

Hatırlarsanız ben daha sonra bir kaç twit daha attım. Partimizle ilgili böyle ince bir süreçten geçerken, hakikatten bir sorun varsa açılıp sorulur. Bugün mesala Beşir Atalay televizyona çıkmadan bana sordu, gitti orada da söyledi. "Hoca biraz da üzgün" dedi. Ben hiçte kırılmadım ona. Kırılmam üslup olarak. Ben bir çok arkadaşımın gayet sivri olan açıklamalarına rağmen daha nazik daha kibar şeklinde yumuşatarak söylemişimdir. O yüzden herkes kendi konumunda demeç verirken birilerinin de kırılabileceğini düşünmesi gerekir.


ROTAHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.