ARINÇ'A SUİKAST GİRİŞİMİ

ARINÇ'A SUİKAST GİRİŞİMİ

Ankara’da Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç'a suikast düzenlemek isteyen bir kişinin polis tarafından etkisizi hale getirildi

Ankara’da Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç'a suikast düzenlemek isteyen bir kişinin polis tarafından etkisizi hale getirildiği öğrenildi. Şahısın Arınç’ın evinin yakınlarında gözaltına alındığı öğrenildi.

Şahsın Ankara Emniyeti'nde gözaltında tutulduğu belirtiliyor...

Partisinin Manisa’daki İl Danışma Meclis toplantısında konuya  üstü kapalı olarak konuya değinen Arınç şunları söyledi:

Siz bu zihniyetle devam ederseniz, Bizi vatan haini gözüyle görmeye devam ederseniz ve bu suçlamalara aynen iştirak ederseniz Türkiye’de birilerine hedef göstermiş olursunuz.

Bu birilerinden hedef gösterdiğiniz insanlar bir şekilde zarar görecek olursa memnun mu olacaksınız? Sayın Baykal ve Bahçeli bundan mutluluk mu duyacaksınız? Sizin düşman olarak gördüklerinizin başına bir iş gelirse bu sizi çok mu mutlu edecek? Birisinin yerde sürünmesi sizin zafer çığlıkları atmanıza yol mu açacak. Bundan sevinç mi duyacaksınız. Aklınızı başınıza alın düşmanlığın yeri değil. Biz siyasetçiyiz elbette yanlış yapabiliriz. Yaptığımız yanlışın bedelini de yeri gelir  siyaset sandığında öderiz.”

Arınç'ın bu sözleri suikast girişimi iddialarını güçlendirdi..Cafesiyaset

Etiketler :