Aybaba daha önce 'ilgilenmiyoruz' demişti...

Aybaba daha önce 'ilgilenmiyoruz' demişti...

Beşiktaş’ın teknik patronu Samet Aybaba daha önce ‘ilgilenmiyoruz’ dediği yıldızı istediğini açıkladı.

Takıma 2 gün izin veren kendisi de 1 günlüğüne Bodrum 'a giden Samet Aybaba transfer çalışmalarıyla ilgili olarak “1 numaralı forvet adayımız Chamakh. Kiralama ihtimalimiz yüksek. Onun için uğraşıyoruz” dedi.

SAVUNMASINI Julien Escude, kalesini Allan McGregor ile güçlendiren Beşiktaş forvetede dünyaca ünlü bir yıldızı getirmekte kararlı. Siyah-beyazlıların gündeminde yer alan isim ise Arsenal 'li Marouane Chamakh. Faslı oyuncuyla ilgilendiklerini açıklayan isim de Maccabi Haifa ile oynadıkları hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada “Chamakh ile ilgilenmiyoruz” diyen Beşiktaş 'ın teknik patronu Samet Aybaba.

KULÜBÜN içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya rağmen siyah-beyazlılar her mevkide alternatifli bir kadro kurmak için hummalı bir tempoda çalışırken, Aybaba transfer çalışmalarıyla ilgili olarak Vatan 'a konuştu. Avusturya kampından dönüşte takımına 2 gün izin veren, kendisi de 1 günlüğüne Bodrum 'a giden tecrübeli çalıştırıcı “Forvet için 1 numaralı adayımız Marouane Chamakh. Kiralama ihtimalimiz yüksek. Onun için uğraşıyoruz” diye konuştu.

TOP WENGER 'DE

YOĞUN geçen hazırlık çalışmalarının ardından 1 gün dinlenme fırsatı bulan Aybaba bugün tekrar başlayacak çalışmalarda takımın başında sahada olacak. Sonrasında ise Samet Aybaba yönetimle biraraya gelerek Chamakh konusu masaya yatırılacak. Faslı yıldızın transferinin gerçekleşmemesi durumunda kimin alınacağı da yine bu zirvede belli olacak.

8 sezon Bordeaux forması giydikten sonra Arsenal 'e transfer olan Chamakh 'a Premier lig pek yaramadı. İlk sezonunda 27 lig maçında şans bulan Faslı yıldız 2010-11 'i 7 gol, 5 asistle tamamladı. Geçen yıl ise ligde sadece 11 maçta oynadı, 1 gol atabildi. Transfer olduğu ilk dönemde Her zaman Premier Lig 'de oynamak istediğini ve Arsenal 'i seçerken kalbini dinlediğini söyleyen Chamakh şimdi ise oynayamadığı için mutsuz. Arsenal ile temasa geçen olan siyah-beyazlılar Arsene Wenger 'in vereceği kararın ardından kiralama yönetimiyle Chamakh 'ı renklerine katmaya çalışacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.