3300 Sayfa Okudular Umre Kazandılar

3300 Sayfa Okudular Umre Kazandılar

Asım Köksal'ın İslam Tarihini okuyan 6 kişi, Umre Seyahati kazandı.

                           Kitap Okumaya Büyük Onur. Ankara Gençlik ve İzcilik Kulübü, düzenlediği Kültür Yarışmasında, Asım Köksal’ın 3300 Sayfalık İslam Tarihini okuyan 6 kişiye Umre Seyahati hediye etti. 

Diyanet İşleri Başkanlığının Umreye gidecek öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği çalışmanın bir kısım basın tarafından eleştirildiği bu günlerde ASİLDER (Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü)’den anlamlı bir cevap geldi. ASİLDER düzenlediği İslam Tarihi Yarışmasında dereceye girenlere 6 umre seyahati ve 9 altınla ödüllendirdi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’in de telgrafla kutladığı ödül töreninde Sanatçı Dursun Ali ERZİNCANLI davetlilere peygamberin hayatından sunduğu tablolarla unutulmaz bir gece yaşattı.

Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine Niğde Milletvekili Ömer SELVİ, Keçiören Belediye başkanı Mustafa AK, Ak parti Ankara İl başkanı Murat ALPARSLAN , Sincan eski belediye başkanı Rüstem ALTUNBAŞ ve başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere bürokrasiden bir çok önemli isim katıldı.

Açılış konuşmasında ASİLDER yönetim kurulu başkanı Av. Fatih Ünal; Yurt içi ve yurt dışında birçok faaliyete imza atan derneklerinin çalışmalarıyla yaratılış gayesini bilen milli kültür ve ahlâk sahibi, ülkesini ve milletini seven bireylerden meydana gelen bir toplumun oluşmasına katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Kültür Yarışmasının anasponsoru Asfa Ferda Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK,  bir selamlama konuşması yaptı. Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK, bu akşam, bu kalabalığı Kocatepe’ye getiren gücün, Peygamber sevgisi olduğunu söyledi.

Kazananlara ödüllerini vermek üzere sahneye gelen siyasetçilerde kısa birer konuşma yaptılar.

Niğde milletvekili Ömer SELVİ ‘Bizi bu salona getiren toplayan sevgidir, bu sevgiyi peygamber sevgisini yaşatan böylesine organizasyonlara her zaman ihtiyacımız var.’ dedi.

Ak Parti İl başkanı Murat Alparslan ise “Köklü geçmişimize yakışır asil bir gelecek için…” sloganıyla yola çıkan ASİLDER yetkililerini bu organizasyon için kutladı.

Keçiören Belediye başkanı Mustafa AK ise Asilder’in Keçiörende’ki faaliyetlerini yakından izlediğini ve bu değerli çalışmalarına ellerinden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştıklarını ve desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini bildirdi.

Sanatçı Dursun Ali ERZİNCANLI’nın peygamberin hayatından tablolar sunduğu şiirsel şölenle program bitti.

odul-toreni.jpg

 

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum