Geçmişi bırakalım..Yeni bir dönemi keyifle yaşatalım

Geçmişi bırakalım..Yeni bir dönemi keyifle yaşatalım

Kanal D anchormani M.Ali Birand, türban yasağının sona erdiği resepsiyona ilişkin, " Yeni bir dönemin keyfini bulalım ve keyifle yaşatalım'' dedi.

Devletin zirvesindeki isimlerin ve türbanlı eşlerinin buluştuğu, 28 Şubat'ı bitiren an olarak tarihe geçen 23 Nisan resepsiyonunu yorumlayan Birand, gelişmeyi olumlu buldu.

Hükümete övgüler yağdıran Birand, Kanal D ana haber bülteninde 23 Nisan resepsiuyonu için şu yorumlarda bulundu:

BİR TABUNUN YIKILDIĞINI GÖRDÜM
Ben 23 Nisan resepsiyonuna türbanlı eşlerin katılımıyla 'İşte olacağı buydu meclisi de fethettiler.' diyenlerden değilim. Ben bir tabunun daha yıkıldığını gördüm. Bu tablo keşke daha önce yaşansaydı da bunca gerilim kavga olmasaydı. Bu manzarayı bir uzlaşma bir barışma olarak görmeliyiz. Emin olun bunu inanarak söylüyorum.

ESKİYLE YENİ KOMUTANLAR PARASINDA NE FARK VAR?
Genelkurmay Başkanı'ndan diğer komutanlara kadar hepsi oradaydı. Sormak istiyorum. Bugünkü komutanlarla, türbanlı eşlerin resepsiyona katılmasını istemeyen el sıkmayan komutanlar arasında ne fark var? Bence hiç bir fark yok. Hepsi aynı eğitim almış, Atatürk ilkelerine aşık, laik sistemi benimsemiş, irticaya kesinlikle karşı, cumhuriyeti yaşatmaya yeminli komutanlar.Ne rütbe ne de Başbakan korkusu var onlarda. Tek farkları anlayış ve genel yaklaşım farkı..

KEYFİNİ BULALIM, KEYİFLE YAŞATALIM
Demek ki olabiliyormuş, uzlaşı ve hoşgörüyle sorunlar çözülebiliyormuş. Artık geçmişi bırakalım. Yeni bir dönemin keyfini bulalım ve keyifle yaşatalım.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.