AŞK-I KALEM AŞK'A VE ŞİİRE HAYRAN BIRAKTI

AŞK-I KALEM AŞK'A VE ŞİİRE HAYRAN BIRAKTI

Türkiye’nin dört köşesinden on dört yazar ve şair, AŞK-I KALEM isimli esere imza atarak okuyucularını Aşk’a ve şiire hayran bıraktı.

 

Mola Yayınlarından çıkan eserde Mehmet Metin BAŞ, Ferda YALÇIN, Akın TAŞ (Türkiye’nin en genç yazarı) , Muhsin DEMİR, Ceylan İLETMİŞ, Zübeyir YİĞİT, Yeşim SEVİNCE, Mehmet KOVANCI, Ömer DOĞANLI, Ergül YILMAZ, Servet ALKAN, Orhan ÖZKAN, Birsen EKER şiirleriyle Aşk’ı ölümsüzleştirirken,  Türkiye’nin değerli sanatçı ve edebiyat sevdalıları Savaş AY, Arkın GELENBE, Binnur ŞERBETÇİOĞLU ve Murat ERDİN de esere şiirleriyle katkı sağlayarak destek oldular.

Aşk-ı Kalem’i yayına hazırlayan, Sibel ADIGÜZEL ÇAYIR, bu eserden önce de birçok kitabın, kitapevlerinin raflarında yerini bulmasına ön ayak olduğunu, birçok antolojinin hazırlanmasında emeği geçtiğini ve bu eser için de özverili ve heyecanlı bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Kitabın tanıtım yazısında Sibel ADIGÜZEL ÇAYIR;  “Aşk, bilinen en eski duygudur. Aşk, yaşamdır yaşamaktır. Bu antolojik çalışmamda birbirinden değerli şairlerimiz dizeleriyle “Aşk’ı anlattılar size… Temennimiz siz değerli okuyucularımızın gönüllerine aşkla seslenebilmek…” diyor ve ekip arkadaşlarına, edebiyatseverlere,  emeği geçen sanatçı dostlarına ve Mola Yayınevine desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

Aşk-ı Kalem’in tanıtım ve imza günleri için bir araya gelerek birçok ilde imza günü düzenleyen yazar ve şairler, Eylül ayında İzmir Kitap fuarına katılarak okuyucuları için kitaplarını imzalayacakları müjdesini de verdiler. 280 Sayfadan oluşan Aşk-ı Kalem’in kitapevleri ve internet satış noktalarında okurlara sunulduğu ve edebiyat ve şiir sevenler tarafından yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

F.Çetin Kabadayı

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.