Askeri lise mezuniyetinde oruçlu öğrenci bayıldı

Askeri lise mezuniyetinde oruçlu öğrenci bayıldı

Askeri Hava Lisesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törende duygu dolu anlar yaşandı.

Işıklar Askeri Hava Lisesi, 2013-2014 eğitim öğretim yılında 156. dönem mezunlarını verdi. 140 öğrencinin diploma aldığı programda, aşırı sıcaktan etkilenen ve oruçlu olduğu için fenalık geçiren bir öğrenciye sağlık ekipleri müdahale etti.

TÖRENİ TERK ETMEK İSTEMEDİ

Töreni terk etmek istemeyen öğrenci, bir kez daha fenalaşınca tören alanının dışına alınarak tedavi edildi. Gencin, tören alanını terk etmek istememesi izleyenlerce ayakta alkışlandı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanlığı’nda gerçekleştirilen törende duygu dolu anlar yaşandı. Çocuklarının mezuniyetini izleyen kimi anne babalar, gözyaşlarına hakim olamadı.

Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu, yaptığı konuşmada, 169 yıllık tarihi boyunca bir çok komutan, lider ve devlet adamı yetiştiren Işıklar Askeri Lisesi’nin 2008 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Hava Lisesi olarak hizmet vermeye başladığını hatırlattı. Dayıoğlu, “Tarihten getirdiği güçlü birikimi, Türk Hava Kuvvetleri'nin çağdaş vizyonuyla birleştiren okulumuz, çok kısa bir sürede ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği dereceler ile eğitimde bir cazibe merkezi haline gelmeyi başarmıştır.” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.