İşte devlette yeni atama kararları

İşte devlette yeni atama kararları

Devlette yeni atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Karara göre, Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Alaattin Büyükkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı'na Mehmet Ali Kumbuzoğlu atandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Ramazan Yıldırım'ın, Muş İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Arif Fidancı'nın, Artvin İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hayri Yoloğlu'nun, Batman İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hasan Gül'ün, Gümüşhane İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hakan Topaç'ın, Şanlıurfa İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Seyfullah Duran'ın, Erzurum İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri İlhan Aydın'ın, Erzincan İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri Hüseyin Erdem'in, Bayburt İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hakan Bilgiç'in atanması uygun görüldü.

Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu Genel Müdür Yardımcılığı'na Can Dizdar'ın, Siyaset Planlama Genel Müdür Yardımcılığı'na Hakan Çakıl'ın, AGİT, Silahların Kontrolü ve Silahsızlanma Genel Müdür Yardımcılığı'na Kezban Nilvana Darama'nın, İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı'na İlhan Kemal Tuğ'un, Balkanlar ve Orta Avrupa Genel Müdür Yardımcılıklarına Metin Kılıç ve Ahmet İhsan Kızıltan'ın atanması uygun bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Müsteşar Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Ferhat Şelli, Personel Genel Müdürlüğü'ne ise Bakanlık Müşaviri Nizamettin Ekinci atandı.

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu'nda boş bulunan Başbakanlık ve İçişleri Bakanlığı temsilciliklerine atama yapıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, Basın İlan Kurumu Genel Kurulu'nda boş bulunan Başbakanlık temsilciliğine Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürü Davut Karataş, İçişleri Bakanlığı temsilciliğine ise Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Sadık Altınkaynak atandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.