Atatürkçü Düşünce Derneği açıkladı: Bize de sızdılar

Atatürkçü Düşünce Derneği açıkladı: Bize de sızdılar

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 3 FETÖ'cünün derneğe sızdığını açıkladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) basında yer alan “FETÖ'cülerin ADD'ye sızdığı” yönündeki haberler üzerine yazılı açıklamada bulunması yeni bir tartışmayı başlattı.

3 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Açıklamada, “FETÖ Terör örgütünün haberleşme ağı Bylock üzerinden Doğan kod adıyla yazışma yapan ve bu yazışmada derneğimizin bir şubesinin yönetimine gençlik listesinden 3 kişi girdiklerini ifade ettiği anlaşılan kişinin kimlik tespiti yapılmıştır” ifadeleri kullanılmıştı.

HAYRETLE KARŞILADIM

Bunun ardından da Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanlığı'na aday olan Anayasa Profesörü Suheyl Batum tartışmaya katıldı. FETÖ açıklamasının ardından bir açıklama da kendisi yapan Batum, “Derneğimizin içine Feto sızması olduğu konusunda Genel Merkezce tüm kamuoyuna yapılan açıklamayı, Yönetime aday bir Atatürk sevdalısı ve bir hukuk insanı olarak şaşkınlıkla ve hayretle karşıladım” dedi.

Prof. Dr. Batum devamında ise şunları kaydetti:

Gerçi, FETÖ terör örgütünün her kuruma olduğu gibi içimize de sızma çabası olabileceğini düşünürüm. Buna en başta yetkililerin uyanık davranması gerektiği de çok açıktır. Kaldı ki FETÖ'cü olduğu ispat edilen bir kişi hakkında Derneğimizin iç hukuk yolları kullanılarak gereği yapılır. Ve bu konu hakkında da ancak örgütümüze bilgi verilir. Şubelerimiz bilgilendirilir ve uyarılır.

Toplumsal sorumluluğu çok büyük bir kurum olan Derneğimizin korunması da ancak bu şekilde sağlanmış olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.