ATCOM Başkan Yardımcısı Hacı Köse’nin Büyük Başarısı

ATCOM Başkan Yardımcısı Hacı Köse’nin Büyük Başarısı

ATCOM Başkan Yardımcısı Hacı Köse’nin Büyük Başarısı

 

Amerikan Türk Ticaret Odası (ATCOM)’n ı n Amerikan Devlet ve İşadamlarından sorumlu başkan yardımcısı Hacı Köse mesleki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Emlakçılıkla uğraşan Hacı Köse, emlak sektörü için çok zor olan bir dönemde, gösterdiği üstün performansla New Jersey Emlakçılar Birliği’nin prestijli ödülü “NJAR Circle of Excellence Sales Award’a” layık görüldü.

ATCOM Başkan Yardımcısı Hacı Köse “Tüm olumsuz şartlara rağmen 5 bin emlakçı arasında ilk 15 arasına girmeyi başardım. Emlak sektörü zor bir dönemden geçiyor. Ancak satışlar durmuş değil. Azalan satışlar bir çok meslektaşımızı sektörden çıkardı. Bu da iyi emlakçıların daha başarılı olmasını sağladı. Bu sektörde başarının sırrı, hem alıcı hem satıcı arasında orta noktayı bulmak ve şahsi çıkarları geri plana atmak. Mutlu müşteri sizi de mutlu ediyor. Bu ödülü her adımda manevi desteğini gördüğüm ATCOM’a ithaf ediyorum” dedi.

ATCOM başkanı Prof.Dr. İhsan Işık da ödül konusunda yaptığı açıklamada “Arkadaşımızın başarısından gurur duyuyor ve kendisini tebrik ediyoruz. Bütün arkadaşlarımız birbirinden müstesna. ATCOM yönetimini seçkin ve başarılı iş adamlarından oluşturmaya gayret ettik. Onların başarılarının gelecek kuşaklara ve diğer işadamlarına örnek olmasını istiyoruz. Umuyorum ki başarı hikayeleri katlanarak devam edecek. Hayırda ve pozitif alanda yarışa devam” dedi.

Emre Gürel, New Jersey

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.