Atlanta Hawks Deplasmanda Miami Heat’i Son İki Saniyedeki İnanılmaz Üçlükle Devirdi!

Atlanta Hawks Deplasmanda Miami Heat’i Son İki Saniyedeki İnanılmaz Üçlükle Devirdi!

NBA Normal Sezonu maçında ev sahibi takım Miami Heat rakibi Atlanta Hawks takımına son saniyelerde yediği 3 sayılık basketle mağlup oldu. Miami Heat 108 - Atlanta Hawks 109

img-3689.jpeg

img-3682.jpeg

img-3680.jpeg

img-3666.jpegMehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat maça Richardson, Adebayo, Herro, Martin ve Butler ilk beşi ile başlarken Atlanta Hawks ise Johnson, Murray, Bogdanoviç, Capela ve Bey beşi ile sahadaydı.

İlk çeyreğe Atlanta Hawks fişek gibi başladı. İyi defans ve hızlı hücum yapan dinamik Hawks takımı 8 sayıyla öne geçti. Mola sonrası toparlanan Heat farkı kapatmakta zorlandı. Nitekim Heat ilk çeyreği 32-24 önde bitirdi.

İkinci çeyreğe ise Heat takımı güçlü başladı ve sayı farkını 2’ye kadar düşürdü. Çok mücadele içerisinde geçen ilk devreyi Hawks 57-56 önde kapattı.

Üçüncü çeyreğe Heat takımı coşkulu başladı. Tyler Herro’nun arka arka attığı üçlükler sayı farkını arttırdı. DeJaunte Murray de sayılarıyla takımı Hawks’ın çok geriye düşmemesi için büyük çaba verdi. Bu çeyreği Heat 83-81 önde geçti.

Son çeyrek çetin bir mücadeleye sahne oldu. Heat takımında Butler ve Adebayo, Hawks takımında ise Bey ve Murray öne çıkan isimlerdi. İnanılmaz sayıda top kaybı yaptı iki takım da. Maçın sonunu tayin eden basket ise bitime 2 saniye kala maçın yıldızı DeJaunte Murray’den geldi. Miami Heat 108 - Atlanta Hawks 109.

Maça dair notlar:

  • Miami Heat takımında Jimmy Butler 25 sayı, 5 ribaunt, 6 asist, Tyler Herro 25 sayı ve 6 ribaunt ve 2 asist ile maçın öne çıkan oyucuları oldular.
  • Atlanta Hawks takımında ise sahanın ve maçın yıldızı 22 sayı, 3 ribaunt ve 11 asist ile DeJaunte Murray oldu. Ona eski Fenerbahçeli Bogdan Bogdanoviç 17 sayı, 3 ribaunt ve 1 asist ile katkı yaptı.
  • Miami Heat takımının birkaç ay önce jübile yapan efsanevi oyuncusu Udonis Haslem’in 40 numaralı forması diğer efsanelerin de katıldığı bir törenle salona asıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.