Atlanta Hawks Misafir Olduğu Miami Heat’ten Misafirperverlik Görmedi!

Atlanta Hawks Misafir Olduğu Miami Heat’ten Misafirperverlik Görmedi!

NBA Normal Sezonu maçında Doğu Konferansının iyi takımlarından Miami Heat rakibi Atlanta Hawks’ı evinde mağlup etti. Miami Heat 122- Atlanta Hawks 113

img-3234.jpegimg-3227.jpegimg-3219.jpegimg-3231.jpegMehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat takımı maça Jaquez Jr, Martin, Adebayo, Herro ve Lowry ilk beşi ile başladı. Atlanta Hawks ise Mathews, Bey, Capela, Murray ve Young ilk beşi ile sahadaydı.

Miami Heat maça fırtına gibi başladı. İlk iki buçuk dakikada arka arkaya sayılar bulurken Hawks takımına sayı fırsatı vermedi. 9-0. Hawks koçu hemen mola aldı. Mola sonrası da Hawks takımı dağınık görüntüsünü devam ettiriyordu ki Trae Young dümene geçti ve takımını kendine getirdi. İlk çeyrekte Herro 14, Murray 9 sayıyla en çok sayı yapan oyuncular oldu. Heat 33 - Hawks 26.

İkinci çeyrek müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Eski Fenerbahçeli Bogdan Bogdanoviç takımı Hawks’ı arka arkaya attığı 17 sayı ile ateşledi. Miami Heat takımında ise çaylak Jaquez Jr kritik sayılara imza attı. Heat 62 - Hawks 60.

Üçüncü çeyreğe Hawks etkin başlarken Heat ise arka arkaya top kayıpları yaptı. Sayı farkı 11’e kadar yükseldi. Ardından kendine gelen Heat takımı Herro önderliğinde farkı kapattı, öne geçti ve üçüncü çeyreği 88-86 önde kapattı.

Son çeyrek izlemeye değerdi. İki tarafın da müthiş oynadığı dördüncü çeyrekte Heat takımı biraz daha üstün oynayarak ilk 6 dakikada 8 sayı öne geçti. Sayı farkını her defasında daha da artırmaya çalıştığında karşında Trae Young ve seri üçlükleri geldi. 37 saniye kala Heat 5 sayı öndeydi ve top Heat takımındaydı. Maçı bırakmayan Miami Heat 122-113 galib gelerek üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Maça dair notlar:

  • Bufkin, Griffin, Gueye, Hubter ve Johnson Atlanta Hawks takımının sakat oyuncular listesindeydi.
  • Butler ve Smith ise Miami Heat takımının sakat oyuncular listesindeydi.
  • Miami Heat takımı maç boyunca yıldız skorer oyuncusu Jimmy Butler’ın eksikliğini hissetti.
  • Maça gelenler arasında Real Madrid kalecisi Courtois ve eşi de vardı.

img-3217.jpegimg-3225.jpegimg-3218.jpegimg-3242.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.