Arda dünya devi ile anlaştı

Arda dünya devi ile anlaştı

Atletico Madrid forması altında muhteşem bir sezon geçiren milli oyuncumuz, Katalan ekibi ile prensipte anlaştı.

Barcelona, bonservis için 41 milyon euroyu gözden çıkarırken, Arda'nın menajeri Ahmet Bulut görüşmeleri doğruladı

Türk futbolunun altın çocuğu Arda Turan'ın yeni sezondaki adresi Barcelona olacak. Atletico Madrid forması ile harika bir sezon geçiren milli futbolcumuz dünya devi Barcelona ile el sıkıştı.

Günlerdir her futbolcusu bir Avrupa devi ile anılan Atletico Madrid'te geleceği en çok merak edilen isim şüphesiz Arda Turan'dı. La Liga'da şampiyon olan, Şampiyonlar Ligi'nde ise Real Madrid'e finalde kaybeden Atletico Madrid'te, Arda için Manchester United, Monaco ve Barcelona'nın devrede olduğu biliniyordu. Arda'nın seçimini Katalan ekibinden yana kullandığı öğrenildi.

Barcelona cephesinden her ne kadar bu transferle ilgili geçtiğimiz günlerde "ilgimiz yok" mesajı verilse de Milliyet, taraflar arasındaki görüşmelerin detaylarına ulaştı. Buna göre Arda'yı çok isteyen Katalan ekibi, La Liga'da bitime iki hafta kala oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'u Barcelona'ya davet etti. Atletico Madrid-Malaga ile oynarken Arda'nın menajeri Bulut, Barcelona'da Katalan ekibiyle pazarlık masasındaydı.

Burada tarafların el sıkıştığı ve Atletico Madrid'le 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan'a Barcelona yolunun açıldığı vurgulandı. Bulut da görüşmeleri doğrularken, Barcelona'nın Arda'nın serbest kalma ücreti olan 41 milyon euroyu ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Ancak Arda'nın gitmek için Atletico Madrid'in olurunu beklediği ve kulüplerin anlaşması halinde Barcelona'ya imza atacağı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.