"Kahramanlarımızı tanımalıyız!"

"Kahramanlarımızı tanımalıyız!"

’Kim Milyoner Olmak ister ? ’’ adlı programda, üniversite mezunu yarışmacı, Rauf Denktaş’ın sesini tanıyamadı. Sunucu Kenan Işık, ‘’Kahramanlarımızı tanımak zorundayız, bu size hiç yakışmadı’’ dedi.

‘’Kim Milyoner Olmak ister ?’’ adlı yarışmaya katılan üniversite mezunu ve masterlı bir yarışmacı, iki gün önce hayatını kaybeden KKTC’nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın sesini tanıyamadı. Programın sunucusu Kenan Işık, bu durum karşısında sitem ederek, ‘’O bir halk kahramanı. Biz kahramanlarımızı tanımak zorundayız, bu size hiç yakışmadı’’ dedi.

Önceki gece ATV’deki yarışmaya katılan Marmara Üniversitesi Almanca bölümü mezunu ve Bilgi Üniversitesi master öğrencisi Aydilek Erem’e, üçüncü soruda bir ses dinletildi. Vatana sahip çıkılması gerektiği yönünde konuşma yapan bu siyasetçi liderin, kim olduğu soruldu.

Şıklar arasında yer alan ‘’Turgut Özal, İsmail Cem, Rauf Denktaş ve Derviş Eroğlu’’ seçenekleri arasında bocalayan yarışmacı, önce telefon jokerini kullandı. Telefondaki yakını ‘’Rauf Denktaş’’ demesine rağmen yüzde 50 jokerini de kullanıp şıkları ‘’Rauf Denktaş ve İsmail Cem’’ olarak ikiye indirdi.

’VAH VAH DEMEK İSTİYORUM’’

Ancak bu iki seçenek arasında da tercih yapamadı ve 3 bin lira alarak yarışmadan çekildi. Bu durum karşısında şaşıran sunucu Kenan Işık, ‘’Ne diyeceğimi, bilemiyorum’’ diyerek sitem dolu bir konuşma yaptı ve şöyle dedi:

‘’Vah vah demek istiyorum. Biz kahramanlarımızı tanımak zorundayız. Bu sesi tanımamak, bu ülkede yaşayan sizin gibi genç bir kıza hiç yakışmadı. Bu sesin sahibi çoğunluğa karşı, zulme karşı direnen bir halk kahramanıydı. Bu yüzyılda çok fazla kahraman çıkmıyor. Yeni kaybettiğimiz ve gündemde olan kahramana, Rauf Denktaş’a rahmet diliyorum’’

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.