Mecidiyeköy'deki ünlü AVM'de intihar şoku

Mecidiyeköy'deki ünlü AVM'de intihar şoku

Şişli'de bir AVM'de 6. kattan atlayan genç kız, intihar etti. AVM ziyaretçilerini şok eden intihar sonrası bir babanın oğlu ile birlikte cesedi görme çabası, "bu kadarına da pes" dedirtti.

Mecidiyeköy'de bulunan ünlü AVM'de sabah saatlerinde intihar şoku yaşandı. Edinilen bilgilere göre AVM'nin ziyaretçilerinden bir genç kız, saat 10.17'de 6. kattan atlayarak intihar etti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında 6. kattan atlayan genç kız, zemine çakılarak hayatını kaybetti. AVM ziyaretçilerine büyük şok yaşatan olay sonrası polis, incelemelerde bulundu. Cesedin üzerini örten polis, çevrede güvenlik kordonu oluşturdu. Yapılan ilk incelemede cesedin üzerinden kimlik çıkmadı.

Bu sırada çok sayıda meraklı vatandaşın da olayı izlemek için toplandığı görüldü. AVM ziyaretçileri arasında bulunan bir baba ve oğlunun, cesedi görme çabaları ise "bu kadarına da pes" dedirtti. 5-6 yaşlarındaki oğlu ile birlikte güvenlik şeridinin altına eğilen baba, cesedi görmek için büyük çaba harcadı. Daha sonra çocuğunu kucağına alan baba, cesedi görmeye çalıştı.



AVM ziyaretçilerinden Bektaş Kesikkılıç, "Alışveriş merkezinde gezerken birinin atladığını gördük. Yardım etmeye çalıştık. Görevliler olaya el koydular. Polisler çevrede güvenlik kordonu oluşturdu. Birden koşuşturma oldu. Bir andan atladı" dedi.

Kaynak: İHA



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.