Avni Aker'de kalite farkı: 6-0

Avni Aker'de kalite farkı: 6-0

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor sahasında Denizli Belediyespor'u ağırladı.

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor sahasında Denizli Belediyespor'u ağırladı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo mavililer 6-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

 

Zayıf rakibi karşısında zorlanmayan Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Serkan Balcı, 7. dakikada Gökhan Ünal, 43., 61. ve 82. dakikalarda Umut Bulut, 46. dakikada Engin Baytar'dan geldi.

Trabzonspor, Galatasaray mağlubiyeti ile başladığı grup maçlarında, Denizli Belediyespor galibiyeti ile moral buldu. Bordo mavililer ikinci maçında ilk galibiyetini elde etti.

Gruptaki ilk maçında sahasında Ankaragücü'ne 2-0 mağlup olan Denizli Belediyespor ise 2. yenilgisini aldı.

12 Ocak Salı günü gruptaki 3. hafta maçında Denizli Belediyespor sahasında Orduspor ile, 13 Ocak Çarşamba günü ise Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile oynayacak.

SEZER BADUR İLK 11'DE BAŞLADI

Trabzonspor'un ara transfer döneminde Sivasspor'dan kadrosuna dahil ettiği orta saha oyuncusu Sezer Badur, yeni takımıyla ilk resmi maçına çıktı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kalede Onur'a hücum hattında ise Gökhan Ünal ve Umut Bulut'a forma şansı verdi. Colman, Alanzinho ve Cale ise yedek olarak başladı.

GOL PERDESİ 3. DAKİKADA AÇILDI

Bordo mavililer zayıf rakibi karşısında maça golle başladı. 3. dakikada, sol kanattan ceza sahasında giren Engin, daha müsait durumdaki Serkan'a pasını çıkardı. Bu futbolcu düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Trabzonspor öne geçti: 1-0

GÖKHAN ÜNAL SAHNEDE

İlk golün rahatlığıyla rakibin üstüne giden Trabzonspor, ikinci golü bulurken de zorlanmadı. 7. dakikada, sağ kanattan taşıdığı topla çizgiye kadar inen Serkan Balcı'nın ceza sahasına ortaladığı topu, Gökhan Ünal düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 2-0

ASİST SEZER'DEN, GOL UMUT'TAN

Denizli Belediyespor karşısında ilk 10 dakikada 2-0 öne geçen Trabzonspor, rakip kalede etkili olan taraftı. Denizli Belediyespor'a fazla pozisyon vermeyen bordo mavililer 43. dakikada bir gol daha buldu. 43. dakikada, Gökhan Ünal'ın pasında topla buluşan Sezer, sol taraftan ceza sahasına girerek meşin yuvarlağı, Umut'un önüne çıkardı. Bu futbolcunun yakın mesafeden şutunda top ağlarla buluştu: 3-0



İKİNCİ YARI DA GOLLE AÇILDI

Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Şenol Güneş, Selçuk İnan'ı kenara aldı ve yerine Colman'ı sahaya sürdü. 46. dakikada ise bordo mavililer skoru 4-0 yaptı. Denizli Belediyespor savunmasının arkasına atılan topa Umut ofsayt olduğu için hareketlenmedi. Engin arkadan gelerek topu aldı. Bomboş durumda ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu Oğuz'un yanından filelere gönderdi: 4-0

UMUT'TAN ŞIK BİR AŞIRTMA GOL

Karşılaşmanın tartışmasız hakimi olan Trabzonspor, 61. dakikada farkı 5'e çıkarttı. Umut ceza sahası dışında topu göğsünle indirdi. Umut'un ceza sahası sol çaprazından aşırtma vuruşu kaleci Oğuz'un üzerinden ağlarla buluştu: 5-0

HAT-TRİCK UMUT

Denizli Belediyespor'u adeta gol yağmuruna tutan Trabzonspor, Umut ile bir gol daha buldu. Avni Aker'de hat-trick yapan Umut takımını 6-0 öne geçirdi. 82. dakikada Ferhat korneri kullandı. Ön direğe gelen topa Umut rakip savunmadan önce yükselerek kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı bir kez daha ağlara yolladı: 6-0

Son dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor, TFF 2. Lig ekibi Denizli Belediyespor'u 6-0 mağlup etmeyi başardı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada, sol kanattan ceza sahasında giren Engin, daha müsait durumdaki Serkan'a pasını çıkardı. Bu futbolcu düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-0.
7. dakikada, sağ kanattan taşıdığı topla çizgiye kadar inen Serkan Balcı'nın ceza sahasına ortaladığı topu, Gökhan Ünal düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 2-0.
29. dakikada, Denizli Belediyespor ceza sahası önünde rakibinden topu kapan Gökhan Ünal, ceza sahasına girerek Umut'a pasını aktardı. Umut'un dokunamadığı top, kale direğine dibinden dışarı çıktı.
40. dakikada, sağ kanattan Ömer Aysan'ın ceza sahasına ortasında, Sezer topu yere indirmeden şut çekti. İyi yer tutan kalece Oğuz, meşin yuvarlağı kontrol etti.
43. dakikada, Gökhan Ünal'ın pasında topla buluşan Sezer, sol taraftan ceza sahasına girerek meşin yuvarlağı, Umut'un önüne çıkardı. Bu futbolcunun yakın mesafeden şutunda top ağlarla buluştu: 3-0.


09.01.2010
Kaynak : Sporx.com

Etiketler :