Celal Kılıçdaroğlu'dan Halep için bağış

Celal Kılıçdaroğlu'dan Halep için bağış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Halep'e yardım kampanyasına destek vererek "Emekliyim, mutfak masrafımdan 100 lira feda edeceğim. 79 milyona çağrım var, herkesin bu kampanyaya katılmasını istiyorum." dedi.

AYDIN (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Halep'e yardım kampanyasına destek vererek "Emekliyim, mutfak masrafımdan 100 lira feda edeceğim. 79 milyona çağrım var, herkesin bu kampanyaya katılmasını istiyorum." dedi.

"Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi" söylemiyle Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüşle gündeme gelen Celal Kılıçdaroğlu, Didim'de gazetecilere yaptığı açıklamada Halep'teki sivillere yönelik saldırıları kınadığını bildirdi.

Halep'te insanlık dramını yaşandığını, vatandaş olarak bu duruma sessiz kalmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Emekli maaşımdan 100 lira para yatıracağım Halep’e… Emekliyim, mutfak masrafımdan 100 lira feda edeceğim. 79 milyona çağrım var, herkesin bu kampanyaya katılmasını istiyorum. Bundan sonra bu tür sosyal etkinliklere destek vedeceğim." dedi.

"Benim yatırdığım 100 lira, CHP’nin FETÖ'ye verdiği paradan daha kıymetlidir" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, daha sonra Didim PTT Şubesi'nden Kızılay'ın hesabına 100 lira yatırdı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.