Musul nere, Katar nere Hürriyet!

Musul nere, Katar nere Hürriyet!

Aydın Doğan’ın Gezici faşist gazetesi Hürriyet’te yer alan “Şahin Sucuk'un, Katarlı fonla görüşmelerine IŞİD rötarı” haberi, “Musul nere, Katar nere” dedirtti.

Doğan medya grubunun Gezici, Kemalist faşist gazetesi Hürriyet, Katarlı bir fon ile ortaklık görüşmeleri yapan Şahin Sucuk’un IŞİD engeline takıldığını iddia etti.

Şirketin yüzde 20’sinin satışını öngören anlaşmanın IŞİD’in Musul’u ele geçirmesi ve Bağdat’ı tehdit etmesi nedeniyle tamamlanamadığını iddia eden Hürriyet, şirket yetkililerinin prensip anlaşması yaptıklarını ve nihai imzaların eylül-ekim ayına kaldığını ifade etti.

Şahin Sucukları CEO’su Salih Fazlıoğlu yaşanan süreci, Katarlı Fon ile prensip sözleşmesi imzaladıklarını, ancak görüşmelerin bir süreliğine yavaşlatıldığını söyledi. Fazlıoğlu, yaşanan kriz nedeni ile hem kendilerinin, hem Katarlı muhataplarının, ortamın sakinleşmesini beklediklerini açıkladı.

KATAR NERE, MUSUL NERE!

Geçtiğimiz hafta Musul’u işgal eden IŞİD terör örgütü üzerinden, Türkiye ekonomisinde kaos ortamı oluşturmaya yönelik haberlere imza atan Hürriyet’in bu haberi ‘Katar nere, Musul nere’ dedirtti.

‘Türk ekonomisinde kaos var’ şeklinde servis edilen haberi web sitesinin manşetlerinde ikinci sıraya sabitlemesi de dikkat çekti.

İşte Katar ve Musul’un haritadaki yeri:


Hürriyet'in web sitesinde manşette bulunan o haber::

 

Haber 10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.