Aydın'da dikkat çeken broşür!

Aydın'da dikkat çeken broşür!

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, Atatürk ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarının yanında Fetullah Gülen'in de fotoğrafına yer verilip, CHP'nin altı okuna 'Cemaatçilik' ibaresinin de eklendiği broşürler dağıtıldı.

İncirliova'da, gece yarısı evlerinin kapılarından altından, CHP'nin Fetullah Gülen Cemaati'yle işbirliğinde olduğu vurgusu yapılan broşürler atıldı. Broşürlerden birinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Fetullah Gülen'in fotoğraflarına yanyana yer verildi. Broşürde Atatürk'ün fotoğrafının üzerinde 'Dünü', altında 'Atam izindeyiz' yazısına, Gülen'in fotoğrafının üzerinde 'Bugünü' ve altında ise 'Artık seninde izindeyiz' yazısına yer verildi. Broşürde CHP'nin altı okuna yedincisi eklenip 'Cemaatçilik' ibaresi iliştirildi. Afişte ayrıca, 'Cemaat için CHP' ve 'Bu omurgasız siyasetin ilanıdır!' sloganları dikkati çekti.

'Cemaat Halk Partisi' diye başlayan bir diğer broşürün üst kısmında Said-i Nursi'nin talebesi Fetullah Gülen'i eleştirdiği ifadeleri ile fotoğraflarına, alt bölümünde ise Kılıçdaroğlu'nun takkeli ve yakası ABD bayrağı figürlü gömlek giydirilmiş bir fotoğrafı ile 'Cemaat ablası ve solcu öğrenci, ikisi de oyunu CHP'ye verecek' ifadelerine yer verildi.



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.