Aydın Karabulut: Şenol hoca ile fikir ayrılığı yaşadık

Aydın Karabulut: Şenol hoca ile fikir ayrılığı yaşadık

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dayısının vefatı ve annesinin rahatsızlığı nedeniyle Slovenya kampına katılmayan, daha sonra yönetim kurulunun kararıyla kadro dışı bırakılan Karabulut, Antrenör Cemal Ayyıldız eşliğinde takımdan ayrı ilk idmanını gerçekleştirdi.

Karabulut, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtiğini bildirdi. Kulübünün verdiği program çerçevesinde sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez idman yapacağını belirten Karabulut, bunun kolay olmadığını söyledi.

"AMELİYAT OLMAK İÇİN GELMEDİM"

Karabulut, kendini formda tutmaya çalışacağını ifade ederek, şöyle konuştu: "Yapacak bir şey yok. Sonuçta güçlü olduğumu göstereceğim. Hocanın kararına da sonsuz saygım var. Kadroda düşünmeyebilir. Affedildiğim zaman da sahaya çıkıp en iyisini yapacağım. Böyle olmasını hiç istemezdim. Hatam olduysa camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür dilerim. Bu süreci atlatacağım. Transfer olduğumda camianın benden bir beklentisi vardı. O beklentiyi karşılamak için buraya geldim. Hoca ile fikir ayrılığı yaşadık. Bu nedenle şimdilik bu beklentiyi gerçekleştiremedim. Buraya oynamak için geldim. Sivasspor'da iyi bir yıl geçirmiştim ve A Milli Takıma kadar yükselmiştim. Sakatlığım konu oldu ama iki yıldır böyle oynuyorum. Bunu bilerek beni transfer ettiler. Öyle beni zorlayacak sakatlığım yok. Zorlasa zaten iki yılda 70 maç oynamazdım. Bursaspor'a ameliyat olmak için gelmedim."

Kadro dışı bırakılmasının ardından gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür eden Karabulut, affedilmesi durumunda bunun karşılığını vermek için elinden geleni yapacağını anlattı. Bursaspor'da oynamak ve camiaya en iyi şekilde hizmet vermek istediğini dile getiren Karabulut, "Hiçbir takıma gitme durumum yok. Burada kalmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.