Aydın Polisevi'nde Patlama: 3 Ölü

Aydın Polisevi'nde Patlama: 3 Ölü

Aydın Polisevi'nde atış talimi sırasında meydana gelen patlamada sonrası çıkan yangında 3 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

3 İTFAİYE ERİ VE 1 POLİS MEMURU DAHA HASTANEYE KALDIRILDI

Aydın Polisevinde çıkan yangında, dumandan etkilenen 3 itfaiye eri ve 1 polis memurunun daha hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının tamamen söndürüldüğünü belirtti.

Hastaneye kaldırılanların hayati tehlikelerinin bulunmadığını ifade eden Vali Coş, ''Yangına müdahale eden 3 itfaiye görevlisi ve bir polis memuru daha dumandan etkinlendikleri için hastaneye kaldırıldı. Şehit polis memurlarının ailelerine Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum'' dedi.

Yangının atış eğitimi sırasında, barut gazının sıkışmasından kaynaklandığını tahmin ettiklerini belirten Coş, soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Bu arada, AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç da polisevine gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

Bugün öğle saatlerinde Aydın Polisevi'nde patlama meydana geldi. Patlama sonucu atış poligonunda yangın çıktı. Kısa sürede tüm poligonu saran alevler ve duman yangına müdahaleyi olumsuz etkiledi. Bodrum katındaki atış poligonuna giren Aydın İtfaiye Müdürü Serdar Adanır, bodrum katının camı kırılarak dışarı çıkarıldı. Adanır, içeride bir kişinin hayatını kayettiğini söyledi.

Olay yerine gelen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, olayda yaralılar olduğunu, 2 ağır yaralının Ege Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildiğini, diğer yaralıların da Aydın'daki hastanelerde tedavi altına alındığını ifade etti.

Yangının söndürme çalışmaları devam ederken yoğun duman sebebiyle itfaiye müdahalede zorlanıyor. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olay yerine gelerek çalışmaları yakından takip etti.

Etiketler :