Aykut Kocaman: "Takımımla gurur duyuyorum"

Aykut Kocaman: "Takımımla gurur duyuyorum"

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica'yı Kadıköy'de 1-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maçı değerlendirdi.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları;

18 maçtır yenilmeyen bir Benfica'yı yendiniz neler söyleyeceksiniz?

Bunların hepsi sonuçta güçlü bir rakibin istatistikleri, bizim için en önemlisi gol yememekti. Bu turu geçmek istiyoruz, belki beraberlik belki galibiyetti ama bir şekilde galip gelmek istiyorduk. Gol yemeden ikinci adıma geçmek istiyorduk başardık bunu. Rakibi kontrol altında tutmak, baskımızı maçın sonuna doğru arttırmak istiyorduk. Turun ilk ayağı olmasına rağmen bu seviyede fizik gücü çok önemli bir kalite, bugünde bunu ortaya koyduk. Oyuncularım çok çabaladı ve başardılar. Turu geçer miyiz, finale gider miyiz o bilinmez ama ne olursa olsun Fenerbahçeli futbolcularla gurur duyuyorum.

Lazio maçında penaltıyı Webo atmıştı bu maçta Baroni attı. Bununla ilgili bir konuşma oldu mu?

Dünyada binlerce penaltı oluyor bazıları atıyor, bazıları kaçırıyor. Kaçma ihtimali olabilir bunun için yorum yapamam ama Baroni oyunda olduğu sürece penaltıları o kullanacak.

Amsterdam için ne dersiniz?

Amsterdam için birşey söylemek için erken, çalışıp çabalayacağız ve ter akıtacağız. Mücadelemizi vereceğiz ama yeter mi yetmez mi bilemiyorum. Orasını futbol bilir bekleyip göreceğiz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.