Aykut Kocaman'dan maç sonu açıklamaları

Aykut Kocaman'dan maç sonu açıklamaları

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Marsilya maçının ardından açıklamalarda bulunndu.

Tecrübeli çalıştırıcı maç sonu, "Söyleyecek bir şey yok. Son saniyede uzatma golü yedik. Maçı genel olarak gözden geçirirsek ilk olarak savunma azmi ve yerleşimi yüksek bir takım Marsilya. Gole kadar dengeli gitti her şey. Devrenin sonlarında oyunda açılma oldu. İkinci yarıya başlarken amacımız bu açılmayı gidermekti. İkinci istediğimiz şekilde olmadı. Marsilya üzerimize gelmeye başladı ancak ikinci golle oyuna sağlam tutunduk. Sonraki süreçte bu baskının olacağını biliyorduk. Öyle veya böyle maçı 2-1 getirdik ama son saniye sıkıntılı oldu bizim için" ifadelerini kullandı.

SELÇUK OYUNA GİRECEKTİ AMA..

Oyuncu değişiklikleri hakkında konuşan Aykut Kocaman, "Oyuncu değişiklikleri tamamen oyunun gidişatıyla ilgiliydi. Selçuk oyuna girecekti ancak Caner'in sakatlanması ve değişmek istemesi nedeniyle o çıktı ve Stoch girdi. Topun bizde kalma süresini arttırmak istedik ama istenilenin olmadığı bir gerçek" dedi.

Alınan beraberlik sonrası büyük bir avantajın tepildiğini söyleyen Kocaman, "Büyük bir avantajı yitirdiğimizi söyleyebilirim. Moral kaybı yaşadık. Kendi sahamızada son dönemlerdeki en istekli seyircimizle bir maç yaşadık. Karşımızdaki takım Marsilya, ama son saniyedeki gol çok demoralize etti hepimizi" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.