Aykut KOCAMAN Neler Dedi

Aykut KOCAMAN Neler Dedi

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını cevapladı.

Süper Lig'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Samsunspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

 

Maç hakkında düşüncelerini dile getiren Kocaman; "Kendi sahamızda oynadık. Galibiyet için her türlü şey hazır gözüküyordu. Ancak kağıt üzerindeki avantajlar sahada gerçekleşmeyebiliyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un puan kaybetmesine dikkat çeken teknik adam "Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada, puan kazanarak arayı açmayı düşünüyorduk. Özellikle bu maçı kazanmayı başarabilseydik psikolojik olarak daha da rahatlayacaktık" dedi.

Geçtiğimiz karşılaşmaya da dikkat çeken çalıştırıcı; "Mersin İdmanyurdu maçına baktığımızda en derli toplu oyunumuzu oynamıştık. Bunu Samsunspor önünde taçlandırabilirdik. Üç direğin arasından topu geçiremeyinde hepsi boş kalıyor" şeklinde konuştu.

Son olarak Dia ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan Koacaman; "Henüz Dia ile ilgili bilgi gelmedi. Omzunda çıkma var. Umarız sakatlığı umduğumuz gibi değildir" sözleri ile konuşmasını noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.