Sözcü'nün Adil Öksüz manşeti patladı

Sözcü'nün Adil Öksüz manşeti patladı

"Darbe değil tiyatro" algısına su taşımak için, akla gelen her iddiayı kesin bilgi gibi manşetten sunanların Adil Öksüz yalanı ortaya çıktı.

15 Temmuz'da Akıncı Üssü çevresinde yakalanan, Fetullahçı hakimler tarafından talimatla serbest bırakılan ve kayıplara karışan Adil Öksüz'le ilgili Sözcü dün bir manşet attı.

Temeli, CHP'li milletvekilinin iddialarına dayanan ve Adil Öksüz'ün 15 Temmuz sonrası defalarca uçağa bindiğini ileri süren bir manşet atan Sözcü'yü Adil Öksüz isimli bir başka vatandaş bizzat yalanladı.

Sözcü'nün Adil Öksüz manşeti patladı

Toptancı Adil Öksüz'den CHP'li Tezcan'a suç duyurusu VİDEO

 

ADİL ÖKSÜZ'LE İSİM BENZERLİĞİ BULUNAN VATANDAŞ

Fetullahçı Adil Öksüz'le sadece isim benzerliği bulunan ve ticaretle ilgilenen Adil Öksüz, Sözcü'nün ortaya attığı haberlere isyan etti ve Fetullahçı Adil Öksüz'le sırf isim benzerliğinden dolayı birlikte anılmaktan duyduğu rahatsızlığı duyurdu.

Sözcü'nün manşetinde yer alan ve 15 Temmuz sonrası defalarca uçuş yapan kişi, Adil Öksüz'le aynı adı taşıyan sade bir vatandaştı.

SÖZCÜ'NÜN MANŞETİNİ GÜNDEME GETİREN CHP'YE DAVA AÇACAK

Adil Öksüz adlı vatandaş, CHP sözcüsü Bülent Tezcan'ın da Sözcü manşetinden hareketle yaptığı açıklamalara tepki gösterdi, dava açacağını belirtti.

İŞTE SÖZCÜ'NÜN DÜNKÜ MANŞETİSözcü'nün Adil Öksüz manşeti patladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.