Aysal ile Mancini'nin Terim'li diyaloğu

Aysal ile Mancini'nin Terim'li diyaloğu

Oyuncularının karşısında Terim'in ismini yere düşürmeyen Mancini adeta devleşti

2-2'lik maçın ardından Mancini'nin yanına giden G.Saray Başkanı Aysal, "Tebrik ederim. Bu gece çok iyi iş çıkardınız" dedi. Fakat İtalyan teknik adam "İki gündür buradayım. Bir şey yapmadım. Bu skor futbolcular ve Terim'in eseri" diyerek Ünal Aysal'ı şok etti.

Roberto Mancini ile çıktığı ilk maçta Juventus ile İtalya'da berabere kalan ve Şampiyonlar Ligi'ndeki iddiasını ortaya koyan Galatasaray'da yüzler gülüyor.

Fatih Terim'le ilgili kararı nedeniyle camiada tartışılan isim haline gelen Başkan Ünal Aysal da elde edilen sonuçla derin bir nefes aldı. Fakat Aysal'ın maçın ardından Mancini'den şok bir yanıt aldığı ortaya çıktı. Hakemin bitiş düdüğü sonrasında soluğu hemen soyunma odasında alan Aysal'ın önce futbolcuları tebrik ettiği ardından da İtalyan teknik adamın yanına gittiği öğrenildi. Aysal'ın Mancini'ye, "Tebrik ediyorum. Bu gece çok iyi bir iş çıkardınız. Artık çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizden eminim" dediği belirlendi.

"DAHA FIRSATIM OLMADI"

Fakat alınan bilgilere göre Başkan Ünal Aysal'ın bu övgü dolu sözlerine Mancini'den hiç beklenmedik bir yanıt geldi. Önce Aysal'a teşekkür eden tecrübeli teknik adamın ardından da, "Ben sadece iki gündür buradayım. Henüz bir şey yapma fırsatım olmadı. Aldığımız skor futbolcular ve bu takımı oluşturan Fatih Terim'in eseridir" ifadesini kullandığı belirlendi.

MANCI'NİNİN DEVLEŞTİĞİ AN

Başkan Aysal'ın bu sözler sonrasında Mancini'nin elini sıktığı ve soyunma odasından çıktığı öğrenildi. Adeta Sezar'ın hakkını Sezar'a veren İtalyan hocanın bu ince tavrı futbolcuların büyük takdirini topladı. Mancini kısa sürede takımın tam anlamıyla saygısını kazanmayı da başardı.

AYSAL YAKIN TAKİPTE

Fatih Terim döneminin sona ermesinin ardından takımla daha yakından ilgilenmeye başlayan Aysal dün de Florya'daydı. Aysal, Mancini ile çok samimiydi.ENSONHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.