Maçın ardından Bakkal ne dedi?

Maçın ardından Bakkal ne dedi?

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bakkal: "İki haftada 6 puan aldık. Artık oyuncu grubu kendine yakışanı yapmaya başladı. Bunun arkasında durup, devam etmemiz gerekiyor"

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının açılış maçında Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "İki haftada 6 puan aldık. Artık oyuncu grubu kendine yakışanı yapmaya başladı. Bunun arkasında durup, devam etmemiz gerekiyor." dedi.

Bakkal, maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarın isteği, arzusu ve sezon başından bu yana stadın en dolu halinin kendilerini öne ittiğini söyledi.

Galibiyette taraftarların büyük paya sahip olduğunu ifade eden Bakkal, "Haftaya Göztepe maçında daha kalabalık taraftar bekliyorum. Çünkü bu içine girdiğimiz savaşta taraftarın inanılmaz bir etkisi var. Haftaya da ondan sonraki haftaya da onları bekliyoruz." dedi.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında oyunun istedikleri gibi gittiğini anlatan Bakkal, "Takım adına birlikte oynamak, savunma yapmak, hücuma gitmek ve golleri bulmak önemliydi. Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Her şeyi harfiyen yerine getirdiler. İnanılmaz bir mücadele gösterdiler." diye konuştu.

Takımın başına ilk geldiğinde "Çok iyi bir takımım var." dediğini hatırlatan Bakkal, "İki haftada 6 puan aldık. Artık oyuncu grubu kendine yakışanı yapmaya başladı. Bunun arkasında durup, devam etmemiz gerekiyor. Camiaya hayırlı olsun, 2 galibiyet aldık. Rahatladık ama işimiz bitmedi, devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

- Avcı: "Bize yakışmadı, şık olmadı"

 

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise maçtan önce rakiplerini analiz ettiklerini, nasıl oynamaları gerektiğini futbolcularıyla konuştuğunu söyledi.

Rakip takımın özellikle ikinci bölgede savunma yapacağını bildiklerini anlatan Avcı, "Rakibimizin yetenekli oyuncuları var. Özellikle topa sahip olma yolunda da doğru pozisyon almamız gerekiyordu. İlk yarıda top bizdeyken bu sabırlı oyunu oynayamadık, organizasyonları doğru kullanamadık. Top rakibe geçince de uzak kaldık." dedi.

İkinci yarıya hamle yaparak girdiklerini aktaran Avcı, şunları kaydetti:

"Uzun zamandır ne böyle bir oyun, ne de böyle bir skor almıştık. Onun için bize yakışmadı, şık olmadı. Ama bununla da yaşayamayız. Kalan 9 haftalık süreçte, ligin zirvesinde bulunmak, bunu sonuna kadar zorlamak istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.